TikTok: Πατέρας απειλεί την έφηβη κόρη του επειδή ο φίλος της είναι τρανς

08/06/2021
από
έφηβη κόρη
Πατέρας απειλεί την έφηβη κόρη του επειδή ο φίλος της είναι τρανς

Μία έφηβη μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikTok του για τον πατέρα της λέγοντας ότι την απειλεί να την αποκηρύξει, επειδή το αγόρι της είναι τρανς.

Από τον λογαριασμό της στο TikTok @enoblehere, η Elyse, μοιράστηκε αρκετές ηχογραφήσεις της με τους γονείς της, όταν ανακάλυψαν ότι η κόρη τους βγαίνει με ένα τρανς αγόρι. Ένα βίντεο έδειχνε την ηχογράφηση του τηλεφώνου με την ένδειξη «η μαμά και ο μπαμπάς μου ανακαλύπτοντας ότι το αγόρι μου είναι τρανς.» Ο ήχος ξεκίνησε με τον πατέρα της να δηλώνει ότι το αγόρι της Elyse «δεν είναι αγόρι.»

Η 19χρονη Elyse, είπε στους γονείς της αναστατωμένη με δάκρυα στα μάτια, ότι το αγόρι της δεν έχει ξεκινήσει τεστοστερόνη, ότι το ζευγάρι «μπορεί να κάνει οικογένεια» και ότι είναι «ερωτευμένη μαζί του.» 

@enoblehereSome of y’all wanted the recording♬ original sound – elyse

Αλλά ο μπαμπάς της απάντησε επανειλημμένα: «Άντε, παράτα με.» 

Σε ένα σημείο, ο πατέρας της είπε: «Έχετε μια επιλογή, αλλά αυτή δεν είναι η σωστή επιλογή, και το ξέρετε αυτό βαθιά μέσα σας.» 

Η Elyse δημοσίευσε κι ένα δεύτερο βίντεο λίγο μετά το πρώτο, που έγινε viral στο TikTok. Το δεύτερο βίντεο είχε τη φράση: «Αυτό πραγματικά πόνεσε. Το τέλος είναι ξεκάθαρα για να δημιουργήσει ενοχές.»

Το βίντεο ξεκινά με την Elyse να λέει στους γονείς της ότι βγαίνει με το αγόρι της εδώ και «επτά, οκτώ μήνες.» 

@enoblehereReply to @mechaemma♬ original sound – elyse

Ο μπαμπάς της, ο οποίος φωνάζει σε ένα σημείο, ισχυρίστηκε ότι η Elyse είναι «πρόθυμη να εγκαταλείψει» την «οικογένειά της για κάποιον» που «δεν ξέρει πού του παν τα τέσσερα.» Τότε είπε ότι η Elyse απλώς «ακούει ότι θέλει ο κόσμος να ακούσεις», η οποία το αρνήθηκε.

Ο μπαμπάς της πρόσθεσε: «Είναι όπως σου έλεγα πάντα: Βγες έξω, κάνε τα σωστά πράγματα, παίρνεις ευλογία από αυτό.» 

«Και ξέρετε ότι αυτό δεν είναι σωστό. Αυτός δεν είναι ο τρόπος που σας μεγάλωσα και αν αυτό επιλέγετε, δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Αλλά αυτό που εσείς επιλέγετε, αυτές είναι οι συνέπειες.» 

Η Elyse απάντησε λέγοντας ότι δεν ξέρει αν «αυτή η σχέση θα διαρκέσει για πάντα» – παρόλο που «θέλει» τη σχέση της με το τρανς αγόρι της – αλλά «απλά ήθελε να πει» στους γονείς της για τον σύντροφό της.

Η μαμά της ρώτησε επιθετικά σε ένα σημείο αν η Elyse πίστευε ότι οι γονείς της «θα το υποστήριζαν.» Στη συνέχεια της είπε ότι κανείς δεν «κρατάει ένα μαχαίρι» στο λαιμό της ούτε την αναγκάζει να «γίνει η κοπέλα του.»

Ο πατέρας της Elyse είπε τότε το κλασικό, ότι η κόρη του «το κάνει αυτό» στον ίδιο και στην οικογένειά τους. Προσπάθησε να την κάνει να αισθανθεί ενοχές λέγοντας ακόμη ότι θα πρέπει να «ωριμάσει» και θα πρέπει να αναλάβει τα «έξοδα» που κάλυπτε ο ίδιος ως γονέας της.

@enoblehereHAPPY PRIDE MONTH🏳️‍🌈🏳️‍⚧️LOVE YOU ALL #pride#haha#lovemylife♬ original sound – elyse

Ο μπαμπάς της προσπάθησε επίσης να την κάνει να ντροπεί θυμίζοντάς της πόσο τη φρόντιζε ως παιδί.

«Δε θα πίστευα ποτέ ότι θα το έκανες αυτό», είπε.

Συνέχισε: «Μέχρι σήμερα θυμάμαι πώς καθόμουν σε αυτό το λίκνο και σε αγκάλιασα και απλά ήταν ένα τόσο καλό συναίσθημα.»

Τα βίντεο του Elyse έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές στο TikTok και χιλιάδες ακόμη μετά την κοινοποίησή τους στο Twitter. Το δημοφιλές αστέρι του TikTok, Kris HC, σχολίασε το βίντεο της Elyse, λέγοντας ότι οι γονείς της «είναι [απίστευτα] στενόμυαλοι και εγωιστές.» Πρόσθεσε: «Λυπάμαι πολύ αγάπη. Αξίζεις να είσαι με κάποιον που να σε κάνει ευτυχισμένη.» 

Οι Matt και Omar, ένα ζευγάρι που έχει πάνω από ένα εκατομμύριο ακόλουθους στο TikTok, σχολίασαν επίσης το βίντεο. Έγραψαν: «Γαμώτο, λυπάμαι πολύ. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς οι γονείς σου κρατούν τόσο μίσος στις καρδιές τους.» 

Η Elyse απάντησε στα σχόλια ότι η υποστήριξη που έλαβε ήταν «εντυπωσιακή και απίστευτη.» Πρόσθεσε: «Νιώθω τόσο αγαπητή και αποδεκτή και είμαι τόσο ευγνώμων.» 

Σε επόμενα βίντεο, η Elyse μοιράστηκε ότι την έδιωξε τελικά από το σπίτι της «επειδή συνέχιζε να είναι με το τρανς άντρα της.» Αλλά, ηχογράφησε ένα βίντεο με το αγόρι της που εύχονται σε όλα τα άτομα έναν «ευτυχισμένο μήνα υπερηφάνειας.» 




Δες και αυτό!