Twitch: Γιορτάζει το Pride με events, tags και ΛΟΑΤΚΙ+ streamers

07/06/2021
από
Twitch
Twitch

Η πλατφόρμα του Twitch δεν περιορίζεται σε μία απλή τοποθέτηση του ουράνιου τόξου στον λογότυπο, αλλά δημιούργησε μία ολόκληρη σειρά ενεργειών για να γιορτάσει τον μήνα υπερηφάνειας και να δημιουργήσει έναν χώρο ασφαλέστερο και πιο συμπεριληπτικό χώρο για όλα τα άτομα.

Η εταιρεία δημιούργησε 350 νέα tags, που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα άτομα που χρησιμοποιούν τον ιστότοπο που σχετίζονται με το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, τη φυλή, την εθνικότητα, την αναπηρία, την ψυχική υγεία και πολλά άλλα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Twitch (@twitch)


Τα tags χρησιμοποιούνται για να βοηθήσουν τα προγράμματα ροής να κατηγοριοποιήσουν τα βίντεό τους και να βοηθήσουν τα άτομα να βρουν το περιεχόμενο που τα ενδιαφέρει. Πριν από μερικά χρόνια πρόσθεσαν μια το tag “LGBTQIA+” και έχει γίνει τεράστια επιτυχία.

Σε μια δήλωση, το Twitch ευχαρίστησε την τρανς κοινότητα για το προηγούμενο αίτημα της για το tag «transgender» για το «πάθος και την επιμονή στην αυτού του αιτήματος.»

“Έχουμε συνεργαστεί με αρκετούς ανεξάρτητους οργανισμούς, όπως το GLAAD, το The Trevor Project, το AbleGamers, και το SpecialEffect που επικεντρώνονται στην πρόοδο των υποεκπροσωπούμενων φυλετικών και εθνοτικών ομάδων, των LGBTQIA+ ατόμων, των ατόμων με αναπηρία και των περιθωριοποιημένων κοινοτήτων. Και τέλος, επικοινωνήσαμε με μέλη της κοινότητας του Twitch για τα σχόλιά τους” , δήλωσε η εταιρεία.

Η πλατφόρμα θα προβάλλει, επίσης, ΛΟΑΤΚ+ δημιουργούς και streamers όλον το μήνα υπερηφάνειας.

Το Twitch θα μεταδώσει, επίσης, ζωντανά μία σειρά συναυλιών OutLoud: Raising Voices το προσεχές Σαββατοκύριακο, 4-6 Ιουνίου. Η εκδήλωση, που πραγματοποιείται στο Los Angeles Memorial Coliseum, περιλαμβάνει τα άτομα Adam Lambert, Kim Petras, Hayley Kiyoko και Sofi Tukker.

Ακόμη στο twitch.tv/lootcave, μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα υπερηφάνειας που ενθαρρύνουν όλα τα άτομα να στριμάρουν Προς το παρόν σαν ένα. Μπορείτε να αγοράσετε μπλουζάκια, πουλόβερ, hoodies και πουκάμισα με φερμουάρ. Για κάθε αγορά που πραγματοποιείται από την 1η Ιουνίου έως τις 30 Ιουνίου, το Twitch θα δωρίσει 5 δολάρια στην Trans Lifeline, έως συνολικά 25.000 δολάρια.




Δες και αυτό!