Η ηθοποιός Alexandra Shipp έκανε coming out ως ΛΟΑΤΚΙ άτομο

04/06/2021
από

Το αστέρι των «X-Men: Apocalypse» και του «Love, Simon», Alexandra Shipp, έκανε coming out ως μέλος της ΛΟΑΤΚ+ κοινότητας, με μια ευαίσθητη ανάρτηση στα κοινωνικά μέσα.

“Γεια”, έγραψε η ηθοποιός στο Instagram. “Δεν έκανα coming out μέχρι τα 28 μου. Παρόλο που δεν πιστεύω στη μεταμέλεια, αυτό θα ήταν σίγουρα η Νο #1 για τον εαυτό μου. Ήμουν σε άρνηση άρνηση άρνηση. Αρνήθηκα όχι μόνο με τη σεξουαλικότητά μου, αλλά και τη θηλυκότητά μου.”

Φαίνεται ότι η Shipp φοβόταν τις τα επικριτικά σχόλια όχι μόνο επαγγελματικά, αλλά και στην προσωπική της ζωή. «Φοβόμουν ότι ήταν πολύ αργά. Φοβόμουν ότι δε θα μπορούσα να βρω δουλειά. Φοβόμουν ότι κανείς δε θα με αγαπούσε ποτέ. Φοβόμουν. Φοβόμουν. Φοβόμουν. Είναι εξουθενωτικό να φοβάσαι όλη την ώρα. Είναι κουραστικό να κυνηγάς τις ιδέες και τις απόψεις των άλλων ανθρώπων για το ποια πρέπει να είσαι.» 

Η Shipp γίνεται 30 ετών τον Ιούλιο και φαίνεται να βρίσκεται σε πολύ καλύτερο σημείο σε σχέση με τη σεξουαλικότητά της τώρα πια.

«Σήμερα είμαι χαρούμενη με τρόπους που δε νομίζω ότι θα μπορούσε να φανταστεί ο εαυτός μου», συνέχισε. «Γίνομαι ακριβώς αυτή που θέλω να είμαι ΚΑΘΕ Γ@Μ…..ΝΗ ΗΜΕΡΑ και είναι απίστευτο!! Ποτέ δεν είναι πολύ αργά για να είσαι εσύ. Εάν δε έχω εργασία λόγω ενός ελαττωματικού, ρατσιστικού και ομοφοβικού συστήματος, τότε δεν ήταν ποτέ το σωστό πράγμα για μένα. Το ΞΕΡΩ ότι πολλοί άνθρωποι με αγαπούν και είμαι τόσο τυχερή και ευγνώμων για την αγάπη που μου δείχνουν σε καθημερινή βάση. Δεν αρνούμαι πια τίποτα. Δε φοβάμαι πια.» 

Στο τέλος έγραψε: «Αισθάνομαι υπερηφάνεια γι’ αυτό που είμαι και για το τι κάνω σε αυτόν τον πλανήτη. Είμαι η εαυτή μου και λατρεύω την ΑΓΑΠΗ. Σίγουρα, έχουμε έναν μήνα γιορτής. Αλλά, για τα τελευταία 3 χρόνια και για το υπόλοιπο της ζωής μου θα γιορτάζω κάθε μέρα. Επειδή επιλέγω εμένα.»

Η Shipp δεν έβαλε μια ετικέτα, αλλά ποιο/α/ος νοιάζεται ειλικρινά.

Καλωσόρισες στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα!

Δείτε τη στο video κλιπ που ακολουθεί:




Δες και αυτό!