Φουρέιρα, Συνατσάκη και Δούκα απαντούν στη Λατινοπούλου

0
1646

Με τον δικό τους τρόπο απάντησαν στα απαράδεκτα σχόλια της Αφροδίτης Λατινοπούλου, η Ελένη Φουρέιρα, η Μαίρη Συνατσάκη και η Ζέτα Δούκα.

Η Μαίρη Συνατσάκη σχολίασε ότι βίντεο σαν αυτό της Αφροδίτης Λατινοπούλου δε θα έπρεπε να αναπαράγεται.«Αυτό το βίντεο είναι το απόλυτο παράδειγμα τού πώς μοιάζει ο εσωτερικευμένος μισογυνισμός. Και ξέρετε κάτι; Δεν έχει νόημα να βγούμε όλοι και να την κράξουμε. Τη συμπονώ. Μεγάλωσε όπως όλοι μας σε μια κοινωνία εξαιρετικά προβληματική στο πώς αντιμετωπίζει τους ανθρώπους με βάση το φύλο τους. Αυτό έμαθε. Αυτό αναπαράγει», έγραψε. «Αν δεν της κάνουμε το χατίρι του virality μπορεί να είναι καλύτερα. Δεν ξέρω. Είναι οι πρώτες μου σκέψεις. Όσο λιγότερο φως δίνουμε στις σκοτεινές απόψεις, τόσο πιο πολύ θα χάνονται στις σκιές τους. Μέχρι κάποτε να εκλείψουν», συμπλήρωσε.

Από την πλευρά της, η Ελένη Φουρέιρα ανέβασε μια φωτογραφία της με μαγιό, στην οποία έγραφε: «Αγαπώ το σώμα μου, αγαπώ τις ραγάδες μου, αγαπώ την κυτταρίτιδά μου, είμαι γυναίκα».

Τέλος η Ζέτα Δούκα αναδημοσίευσε μια ανάρτηση, όπου έγραφε: «Ας μη δίνουμε βήμα σε ανθρώπους που δεν έχουν κάτι να πουν. Ας μην ασχολούμαστε με τρίχες».