Μια ομάδα αντι-ΛΟΑΤ+ατόμων που επέβαιναν σε σκάφος απέδειξε ότι «το κάρμα είναι πραγματικό» όταν το σκάφος τους έσπασε φωτιά και χρειάστηκε να διασωθούν από ένα κουήρ σκάφος που ήταν εκεί.

Ένα βίντεο που έγινε viral στο TikTok και δημοσιεύτηκε από τον χρήστη @uhohbigboi δείχνει τη σημαία Υπερηφάνειας που υπάρχει στο σκάφος, ενώ μια άλλη ομάδα σε ένα μικρότερο σκάφος βρίζει και κάνει άσεμνες χειρονομίες προς το μέρος τους.

Το βίντεο, το οποίο έχει πλέον περισσότερες από επτά εκατομμύρια προβολές και δύο εκατομμύρια επισημάνσεις “μου αρέσει”, αναφέρει: “Το Κάρμα χτύπησε τους βαρκάριδες που παρενοχλούσαν και έκαναν κύκλους από το σκάφος μας, όταν είδαν τη σημαία του Pride.” 

Το βίντεο στη συνέχεια δείχνει το σκάφος της αντι-ΛΟΑΤ ομάδας να έχει τυλιχθεί στις φλόγες, και να αναγκάζονται να δεχθούν βοήθεια από το κουήρ σκάφος, που χλεύαζαν και έβριζαν αισχρά, λίγα λεπτά νωρίτερα.

Ο αδελφός του χρήστη στο TikTok, ο οποίος είναι τρανς και κουήρ, έγραψε στο Twitter:

«Αυτοί οι άνθρωποι παρενόχλησαν την οικογένειά μου, επειδή υψώσαμε σημαίες υπερηφάνειας στη λίμνη Moses της Ουάσινγκτον, κάνοντας κύκλους γύρω μας και φωνάζοντας γκέι βρισιές. Τότε, το σκάφος τους ανατινάχθηκε κυριολεκτικά! #KarmaIsReal.”

Πρόσθεσε:

«Και άλλη μία, ακόμη μεγαλύτερη, επιτυχία οδήγησε πραγματικά το κάρμα εκεί.

“Νομίζω ότι αυτό που συνέβη εδώ είναι ότι κάλεσαν τον Θεό να χτυπήσει τους αηδιαστικούς αμαρτωλούς”, έγραψε ένας άλλος. «Και ο Θεός το έκανε.»

Ωστόσο, το συμβάν δεν τους εμπόδισε να συνεχίσουν να υψώνουν σημαίες υπερηφάνειας στο σκάφος τους και έγραψαν στο Twitter την πρώτη ημέρα του μήνα υπερηφάνειας:

«Είμαστε ξανά εδώ! Δε θα κρύψουμε την υπερηφάνεια μας.»