Μεταφορά Athens Pride Week 2021 σε νέες ημερομηνίες

01/06/2021
από

Τη μεταφορά του Athens Pride Week 2021 σε νέες ημερομηνίες ανακοίνωσε πριν από λίγο η ομάδα του Athens Pride. 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση: 

Λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες της πρόσφατης Κοινής Υπουργικής Απόφασης (Κ.Υ.Α.), σχετικά με τα νέα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την αναστολή των εκδηλώσεων του Athens Pride Week, που ήταν προγραμματισμένες για τις ημερομηνίες 4-11 Ιουνίου.

Στο πλαίσιο αυτών των νέων μέτρων, και με αίσθημα ευθύνης, δεν είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε το πρόγραμμα στο σύνολό του, όπως το είχαμε σχεδιάσει. Εάν προχωρούσαμε στην πραγματοποίησή του θα σήμαινε τον σημαντικό περιορισμό της συμμετοχής του κόσμου και των δράσεων και το αποτέλεσμα δεν θα ανταποκρινόταν στη δουλειά των ατόμων που συνεργαζόμαστε.

Προκειμένου, λοιπόν, να διασφαλίσουμε την πραγματοποίηση όλων των δράσεων που έχουν προετοιμαστεί με το μέγιστο ποιοτικό αποτέλεσμα, αλλά και τη μεγαλύτερη δυνατή και ασφαλή συμμετοχή του κόσμου στο Athens Pride Week, αποφασίσαμε αυτό να μεταφερθεί 18 με 25 Ιουλίου – και πάλι με τις περισσότερες δράσεις να πραγματοποιούνται στη Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

AYTO ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ

Athens Pride Week 18-25 Ιουλίου

Κεντρική ημέρα – παρέλαση 11 Σεπτεμβρίοu




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!