Για σένα που θες να στείλεις ένα γράμμα στο ΛΟΑΤ+ παιδί σου

31/05/2021

Η AUThors αποτελεί μία ανεξάρτητη ομάδα σπουδαστών/τριών της Θεσσαλονίκης που, προσανατολισμένη σε ζητήματα φύλου και σεξουαλικότητας, στοχεύει στη κοινωνική αλλαγή μέσω της ενημέρωσης, της εκπαίδευσης καθώς και πρότυπων βιωματικών (και μη) δράσεων.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας και με αφορμή τον μήνα Υπερηφάνειας, η ομάδα αποφάσισε να υλοποιήσει μία νέα δράση.

Συγκεκριμένα, προτρέπει τα άτομα να γράψουν ένα γράμμα στα ΛΟΑΤΚΙΑ+ παιδιά τους.

“Για εκείνα που θα θέλατε να ξέρει ή και όχι στον κόσμο στον οποίο θα έρθει. Για την αγάπη, το θάρρος και την περηφάνια που θα νιώθατε για εκείνο. Για τις δυσκολίες που μπορεί να συναντήσει στο δρόμο για την προσωπική του Ιθάκη. Ίσως, τελικά, συνειδητοποιήσετε πως το γράμμα αφορούσε εξαρχής εσάς. Αφού το γράψετε μπορείτε να μας το στείλετε ανώνυμα ή και όχι, παρακάτω για να το δείτε κοινοποιημένο μέσα στον Ιούνιο στη σελίδα μας!”.

Μπορείτε να στείλετε το γράμμα σας μέχρι και τις 10 Ιουνίου στον σύνδεσμο που ακολουθεί: https://forms.gle/1TNvxrkvLrbJoZ1EA

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!