Το Queer Archive Festival μάς προσκαλεί σε μια φανταχτερή περιήγηση με το Drag Bus Tour

29/05/2021
από

Σε συνεργασία με το “Shamonette”, το Queer Archive Festival σας προσκαλεί να μπείτε σε μια φανταχτερή περιήγηση με ανοιχτό λεωφορείο στην πόλη της Αθήνας, για δύο ολόκληρες ώρες.

Σε αυτή τη φαντασμαγορική εμπειρία με Royal Hostess την Aria Divine και τις Helena Hudson, Marianah Grindr, θα απολαύσεις campy επιτυχίες και ταυτόχρονα μια ξεκαρδιστική ξενάγηση στα πιο γνωστά αξιοθέατα της Αθήνας.

Το tour θα ολοκληρωθει με τον DJ Floba στο Shamonette!

​Αν πήρες έστω και μια μικρή γεύση της διασκέδασης που σε περιμένει, κλείσε έγκαιρα τη θέση σου εδώ!

5 Ιουνίου / 18:00-20:00

Το Φεστιβάλ

Το The Queer Archive Festival, αφού συστήθηκε στο αθηναϊκό κοινό με μεγάλη επιτυχία πέρυσι, επιστρέφει ξανά τον Ιούνιο του 2021 στο κέντρο της Αθήνας, με μια μεγάλη γιορτή της πλούσιας και ζωηρής queer κουλτούρας της πόλης, με την υποστήριξη της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Το δεύτερο The Queer Archive Festival, από τις 3 έως τις 6 Ιουνίου, προτείνει, για άλλη μια χρονιά, ένα ενδιαφέρον, πρωτότυπο, παιχνιδιάρικο και τολμηρό πρόγραμμα πολυμεσικών εμπειριών, ανοιχτό και προσβάσιμο σε όλους. Πιστό στην ανάδειξη νέων ταλέντων, αλλά και στη στήριξη εδραιωμένων, εγχώριων ή μη καλλιτεχνών, το φεστιβάλ επιθυμεί να προβάλει τη διαρκώς αναπτυσσόμενη queer καλλιτεχνική σκηνή, η οποία αντανακλά τη σύγχρονη queer κουλτούρα, υμνεί τη διαφορετικότητα και προωθεί τη συμπεριληπτικότητα.




Δες και αυτό!