Βασίλης Τερλέγκας: Ακόμη ένας ομοφοβικός με “γκέι φίλους”

26/05/2021

Αν υπάρχει κάτι που με εκνευρίζει αφάνταστα είναι όταν δημοσιογράφοι -και γενικότερα άνθρωποι των μέσων- αναρωτιούνται για τις ομοφοβικές απόψεις ομοφοβικών ατόμων. 

Όπως για παράδειγμα έγινε σήμερα το πρωί στην εκπομπή “Το Πρωινό”, που έπαιξε τις δηλώσεις του (ομοφοβικού) Βασίλη Τερλέγκα.

Μιλάμε για εκείνον τον τραγουδιστή που παλιότερα είχε δηλώσει: «Δύο πράγματα με ενδιαφέρει να μην μπλέξουν τα παιδιά μου, σε ποτά τσιγάρα ναρκωτικά και ομοφυλοφιλία. Τα γλίτωσα και τα δύο. Αν γινόντουσαν ομοφυλόφιλοι δεν θα μπορούσα να το χειροκροτήσω. Δίπλα τους θα ήμουνα γιατί είναι παιδιά μου. Θα έφευγα από αυτή τη ζωή με ένα παράπονο. Τι να σου πω τώρα ρε Γρηγόρη; Με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Να στην πω φόρα παρτίδα; Ε, δε γουστάρω να τον παι…ει ο γιος μου»!

Αυτόν, λοιπόν, τον άνθρωπο σκέφτηκαν να ξαναρωτήσουν για την ομοφυλοφιλία.

«Έχουν παρεξηγηθεί δηλώσεις μου, αλλά μπορεί να φταίω κι εγώ με τον τρόπο που τα έλεγα. Δεν χρειαζόταν να πω την τελευταία κουβέντα που είπα για τους ομοφυλόφιλους . Γι’ αυτήν έχω μετανιώσει (σ.σ. not) Το ότι τα παιδιά μου δεν θέλω να γίνουν ομοφυλόφιλοι επιμένω να το λέω», βιάστηκε να ξεκαθαρίσει ο Τερλέγκας, προσθέτοντας: «Ήρθαν μετά το βράδυ στο μαγαζί φίλοι μου ομοφυλόφιλοι και μου είπαν αυτά που μου είπαν, τα οποία πάλι κρατάω για μένα».

Γιατί;

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!