Αγγλία: 12χρονος αυτοκτόνησε μετά από έντονο εκφοβισμό συμμαθητών του

20/05/2021
από

Τη ζωή του αφαίρεσε ένας 12χρονος μαθητής από το Σίντμαουθ της Αγγλίας, μετά από έντονο εκφοβισμό που δέχτηκε από τους συμμαθητές του, λόγω της σεξουαλικότητάς του. 

Ο μαθητής του Sidmouth Community College, Riley Hadley, αναφέρεται ως «ευγενικό, αγόρι που αγωνίστηκε με μεγάλες ομάδες ατόμων» σε μια έρευνα για το θάνατό του.

Σύμφωνα με το Devon Live, ο Hadley βρέθηκε κρεμασμένος στο δωμάτιό του από τη μητέρα του στις 15 Οκτωβρίου 2019. Πιστεύεται ότι η σεξουαλικότητά του τον είχε κάνει στόχο σε άτομα που τον εκφόβιζαν. Ο Hadley έκανε για αρκετό καιρό μαθήματα στο σπίτι. Λίγο πριν πεθάνει, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν πολύ ταραγμένος λόγω συζητήσεων για επιστροφή του στο σχολείο.

Σε δήλωση της, η μητέρα του Hadley, Alison Holmes, ανέφερε: «Φοβόταν τόσο να πάει στο σχολείο όσο και στο πάρκο, λόγω του εκβοφισμού που δεχόταν».

Ο μπαμπάς του Hadley, Jodie Hadley, δήλωσε ότι η σχέση τους ήταν «πολύ καλή», προσθέτοντας: «Θα είχα κάνει, αν ήξερα. Είχα μιλήσει για τον εκφοβισμό μαζί του, αλλά ποτέ δεν είπε ότι είχε πρόβλημα».

Σύμφωνα με την Metro, ο Hadley είχε δεχθεί επίθεση στον δρόμο αλλά και σε διαδρόμους από συμμαθητές ενώ ήταν στο σχολείο. Η αστυνομικός Σάρλοτ Χιθ φέρεται να μίλησε σε 30 παιδιά στο πλαίσιο της έρευνας για το θάνατο του Hadley. Σύμφωνα με όσα της είπαν, ο Hadley είχε σκεφτεί και παλιότερα να αυτοκτονήσει.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!