Χθες, Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Ομοφοβίας, Αμφιφοβίας, Τρανσφοβίας, ο Νίκος Μουτσινάς ανέβασε ένα story στοn προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με μία εικόνα για να τιμήσει την Ημέρα. Η εικόνα είχε την εξής φράση: “Η ομοφυλοφιλία υπάρχει σε περισσότερα από 450 είδη έμβιων όντων. Η ομοφοβία μόνο σε ένα.” 

Screenshot από το story του Νίκου Μουτσινά στο Instagram “Η ομοφυλοφιλία υπάρχει σε περισσότερα από 450 είδη έμβιων όντων. Η ομοφοβία μόνο σε ένα.”

Στη συνέχεια, ανέβασε επόμενο story με ένα “ομοαρνητικό” και ομοφοβικό σχόλιο, που δέχτηκε από κάποιο άτομο που τον ακολουθεί, το οποίο σχολίασε αρνητικά τη συμμετοχή του Νίκου Μουτσινά στον εορτασμό της χθεσινής ημέρας και -εννοείται- υποδεικνύοντάς του να κάνει ό,τι θέλει στο κρεββάτι του, αλλά…

Παραθέτουμε το μήνυμα ακριβώς:

“Σ’ αγαπάω σε εκτιμάω αλλά ομοφοβία σημαίνει κάτι άλλο ομοαρνητισμός θα έπρεπε να πεις δεν έχω πειράξει κανέναν γκέι αλλά όταν ασταμάτησα μας ζαλίζεται με το να θέλετε την προσοχή μας μας κάνατε να βγάζουμε τον ομοαρνητισμός μας κάνε ότι θες στο κρεβάτι σου αλλά δεν χρειάζεται να μας λες συνέχεια για τον σεξουαλικό προσανατολισμό σου φτάνει ρε μάγκες δεν μας νοιάζει… Μείνε σε αυτό που κάνεις απλά εκεί είσαι καλός ξέχνα το άλλο γιατί απλά είναι προσωπικό σου και έτσι δείχνεις εσυ την ομοφοβικότητα σου θα έκανες κακκό σε κάποιον μόνο και μόνο επειδή δεν σε αποδέχεται και φταις εσύ”

Screenshot από το story του Νίκου Μουτσινά στο Instagram με το αρνητικό σχόλιο

Ο Νίκος Μουτσινάς φυσικά απάντησε με τον καλύτερο τρόπο:

Screenshot από το story του Νίκου Μουτσινά στο Instagram που απαντά ο ίδιος στο προηγούμενο σχόλιο

“Το story αυτό το έβγαλα μόνο και μόνο για να πω το εξής. Δε μ’ ενοχλεί, δε χαλιέμαι καθόλου, έχω ξεπεράσει ένα πάρα πολύ μεγάλο τέτοιου τύπου κομμάτι έτσι κι αλλιώς.

Το τι θα μου πει ο άλλος είναι πολύ προσωπικό του θέμα. Δε με αφορά πώς βλέπει ο άλλος τη ζωή μου (χαμόγελο).

Δηλαδή, μ’ ενδιαφέρει να βλέπω εγώ τη ζωή μου. Δε μπορώ να κάτσω να σκεφτώ για όλους το σε ποια οικογένεια έχει μεγαλώσει ο καθένας μας, τι πράγματα κουβαλάει, με πόσα “πρέπει” έχει προχωρήσει τη ζωή του, ή δεν έχει προχωρήσει τη ζωή του.

Θεωρώ ότι είναι αυτονόητο ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να νιώθει και να κάνει ό,τι θέλει.

Με λυπεί που υπάρχει γιορτή για να το θυμίζει σε ένα κομμάτι του κόσμου. Εύχομαι να σταματήσει αυτή η γιορτή κι αυτή η Παγκόσμια Ημέρα, να μην είναι Παγκόσμια Ημέρα, όπως λέμε ότι έχουμε καλοκαίρι να λέμε ότι είναι ελεύθερος ο άλλος να νιώσει για όποιον θέλει ό,τι θέλει. Απλό.”