Η Bebe Rexha είπε ότι είχε ερωτικές σχέσεις με μερικές διάσημες γυναίκες

07/05/2021
από
Bebe Rexha
Bebe Rexha

Σε μια νέα συνέντευξή με τους Gay Times, η ποπ τραγουδίστρια Bebe Rexha μίλησε για τη σεξουαλικότητά της, για το πώς αισθάνεται για τις ταμπέλες, και αν έχει ερωτευτεί ή όχι ποτέ μια γυναίκα.

Η Rexha μόλις κυκλοφόρησε το νέο της single, Sacrifice, το οποίο έγινε μεγάλη επιτυχία στο ΛΟΑΤΚ+ κοινό. Σε αυτήν τη συνέντευξη, η ερμηνεύτρια μίλησε για τον εαυτό της ως κουήρ και για τη βοήθεια, που θέλει να προσφέρει στα ΛΟΑΤΚ+ άτομα που την ακολουθούν.

Bebe Rexha
Bebe Rexha

«Αυτό που πιστεύω για τη σεξουαλικότητα είναι αυτό: είναι μια κλίμακα», δήλωσε. «Αν έχω βγει με κορίτσια στο παρελθόν; Ναι. Αν είχα σχέσεις με κορίτσια; Ναι, είχα. Και διάσημα κορίτσια, αλλά δε θα τα ονοματίσω. Ακόμα κι αν θα μπορούσαν να ζήσουν άνθρωποι από αυτό το νέο – όχι! Αν έχω ερωτευτεί κάποιο κορίτσι; Ναι, αλλά τώρα, είμαι σε σχέση με έναν άντρα.»

Η τραγουδίστρια “Meant to Be” δεν αποκάλυψε ποτέ ότι έβγαινε με κάποια διάσημη κοπέλα. Το 2020, έκανε μια συνέντευξη στο People, όπου μίλησε για τον φίλο της, Keyan Sfyari, με τον οποίο είχε αρχίσει να βγαίνει, οπότε πιθανώς αυτές οι σχέσεις με ανώνυμες διάσημες γυναίκες ήταν πριν από αυτό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bebe Rexha (@beberexha)

Για τη σεξουαλικότητά της είπε ότι δε χρησιμοποιεί κάποια ταμπέλα για τον εαυτό της και ερωτεύεται “όποιο άτομο την εμπνέει.” Δήλωσε ότι «είναι τόσο δύσκολο, γιατί όλοι θέλουν να βάλουν τα άτομα σε κουτιά και δε μου αρέσουν τα κουτιά, όπως μπορείτε να καταλάβετε κι από τη μουσική μου. Δε μου αρέσουν καθόλου τα κουτιά.»




Δες και αυτό!