Το “Benedetta” είναι ένα ερωτικό λεσβιακό θρίλερ εποχής | τρέιλερ

06/05/2021
από

Το πρώτο τρέιλερ της πρόσφατης ταινίας του Paul Verhoeven κυκλοφόρησε με κεντρικούς χαρακτήρες λεσβίες μοναχές.

Η “Benedetta”, η πρώτη ταινία του Verhoeven μετά από πέντε χρόνια, παρουσιάζει όλο τον ερωτισμό που έχουμε συνηθίσει στις ταινίες του, με φόντο αυτή τη φορά μια ιταλική μονή του δέκατου πέμπτου αιώνα.

Σύμφωνα με το Entertainment Weekly, η ταινία ακολουθεί την Benadetta Carlinini, η οποία γίνεται μέλος σε ένα μοναστήρι στην Πεσσία της Τοσκάνης, “ως αρχάρια με ένα τεράστιο μυστικό: Σε νεαρή ηλικία, ανέπτυξε την ικανότητα να κάνει θαύματα, αν και ο αντίκτυπός της στη νέα θρησκευτική της η οικογένεια παίρνει μια σεξουαλικά φορτισμένη στροφή αφού μαστίζεται από ερωτικά οράματα που οδηγούν σύντομα σε μια ρομαντική εμπλοκή με μια αδελφή”.

Το τρέιλερ είναι γεμάτο με λήψεις μέσα από το μοναστήρι. Καθώς η αδελφή Benedetta εμφανίζεται εκεί, τραβάει αμέσως την προσοχή των ντόπιων, των ανώτερων στην εκκλησία και των συναδέλφων της. Ωστόσο, δεν είναι όλη η προσοχή καλή.

Μια μεγαλύτερη μοναχή -που τη υποδύεται η Charlotte Rampling- και ένας αξιωματούχος της εκκλησίας φαίνεται να σκάβουν βαθύτερα για να μάθουν αν τα θαύματα που εκτελεί η Benadetta είναι πραγματικά ή όχι.

Υπάρχουν, επίσης, πολλά σκηνές λεσβιακού σεξ.

Την Benadetta υποδύεται η Virginie Efira, μια ηθοποιός από το Βέλγιο, που εμφανίστηκε επίσης στην ταινία “Elho” του Verhoeven. Έχει επίσης πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως “It Boy”, “Sibyl”, “An Impossible Love” και “In Bed with Victoria”.

Η ταινία πρόκειται να κάνει ντεμπούτο στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο.




Δες και αυτό!