Συνελήφθησαν πέντε άτομα για την απαγωγή των σκύλων της Lady Gaga

30/04/2021
από
Lady Gaga, σκυλιά

Πέντε άτομα συνελήφθησαν για την απαγωγή των σκύλων της Lady Gaga, συμπεριλαμβανομένης της γυναίκας που επέστρεψε αρχικά τα δύο γαλλικά μπουλντόγκ, Koji και Gustav.

Τον Φεβρουάριο, δύο άντρες πυροβόλησαν τη φίλη της Lady Gaga και τον περιπατητή σκύλων της, Ryan Fischer, στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια και άρπαξαν δύο από τα γαλλικά μπουλντόγκ της, αφήνοντας τον Fischer με «αιμορραγία στο πεζοδρόμιο».

Όταν η απαγωγή προσέλκυσε το ενδιαφέρον του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών (FBI), και η Lady Gaga προσέφερε ανταμοιβή 500.000 $, τα κουτάβια επέστρεψαν χωρίς τραυματισμό την επόμενη μέρα.

Σήμερα, τρία άτομα – ο 18χρονος James Jackson, ο 19χρονος Jaylin White, και ο 27χρονος Lafayette Whaley, κατηγορούνται για απόπειρα δολοφονίας και ληστείας, σύμφωνα με την αστυνομική υπηρεσία του Λος Άντζελες (LAPD) σε δήλωσή της την Πέμπτη, σύμφωνα με το Associated Press.

Δύο ακόμη άτομα, ο 40χρονος Harold White, και η 50χρονη Jennifer McBride, κατηγορήθηκαν επίσης για απόπειρα δολοφονίας. Ο White είναι ο πατέρας του Jaylin και βρίσκεται σε σχέση με τη McBride.

Περιέργως, το LAPD δήλωσε, ότι η McBride ήταν αυτή που «ανέφερε ότι βρήκε τα σκυλιά και απάντησε στο email ανταμοιβής για να τα επιστρέψει» και «τελικά έφερε τα σκυλιά στον Ολυμπιακό Σταθμό του LAPD».

Κι ενώ αρχικά οι αρχές υποπτεύονταν ότι το έγκλημα μπορεί να έγινε από «συμμορία», είπαν ότι δεν πίστευαν ότι οι δράστες είχαν ως κίνητρο τα σκυλιά, που ανήκαν στη Lady Gaga, αλλά τη «μεγάλη αξία της φυλής των σκύλων».

Και οι πέντε ύποπτοι κρατούνται με εγγύηση 1 εκατομμυρίου δολαρίων, καθώς συνεχίζονται οι έρευνες. Τον περασμένο μήνα, ο Fischer έκανε μια ενημέρωση σχετικά με την ανάρρωσή του, αποκαλύπτοντας ότι μέρος του πνεύμονά του έπρεπε να αφαιρεθεί.

Σε μια ανάρτηση στο Instagram, είπε ότι ενώ ένιωθε ότι «αναρρώνει εξαιρετικά γρήγορα», ο πνεύμονας του ξαφνικά «κατέρρευσε».

Έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει ένα κομμάτι του, αλλά έκτοτε πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο για να ανακάμψει στο σπίτι.




Δες και αυτό!