Ντροπή #1# – Ιστορίες από το Manzanillio

12/01/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Άκου να σου πώ πουλάκι μου, το γεγονός πως μου έμαθες στα πίσω-πίσω, γιατί μόνο στα πίσω πίσω μπορείς, τι σημαίνει « αυλαία και πάμε» στη γόβα και μου παραπαίεις, και παρά-πεη-ς απο 8 sin στο Sodade και πάλι από την αρχή δε σε κάνει κοσμικό γκαζιώτη, σε κάνει απλά θαμμώνα. Μη ξεχνίομαστε.

Δε θα έρθει εκείνη η άγια μέρα που από το κινητό σου κατά λάθος θα στείλεις mail στο αφεντικό το profile που κοιτάς στο Grindr; Δε θα έρθει; Που καλά καλά δεν έχεις να φάς, μου το έπαιζες και εξοργισμένος, ούτε καν αγανάκτηση στο βλέφαρο πια, αλλά τα 600 στο κινητό τα έδωσες. Δε λέω πάνω από όλα η μόστρα δε θα σου πώ ποτέ όχι. Αλλά βρε αγόρι μου το επόμενο βήμα είναι να κάτσεις στη πλατεία μέσα στα κρύα για να έχεις καλύτερο σήμα.

Τραγικότητα.

Που μου είσαι και only top με profile text στίχους της Δέσποινας Βανδή. Και μου το κάνεις το επίθετο και πτωτικό-Βανδής, και εκεί έρχεται η ώρα η στερνή γιατί δεν είσαι καν και γνήσιο μερακλίδικο κοκκορέτσι. Που όταν το διάβασα και αυτό ήθελα να είμαι Bucks Bunny και να περπατάω ακέφαλος με τη καραμπίνα στα χέρια μέχρι το επόμενο επεισόδιο της Warner.

Λίγη χαρά πάω να πάρω και εγώ, να ελαφρύνω τη βαριά μου ύπαρξη και πέφτω πάνω σε ό,τι αφορά το Βέλτσο πρίν τα 90’s. Ειλικρινά « να τι βγάζει το Πάντειο» δε πίστευα ποτέ πως θα το έλεγα εάν όχι για παρτούζα. Και μιας και το θυμήθηκα έχω να καταγγείλω πως ο Kubrik έχει κάνει μεγάλο κακό. Νομίζουν όλοι πως με ένα απλό sexo colectivο θα μου κάνουν μάτια ερμητικά κλειστά. Σύνελθε.

Ψιτ, Κωστάκη, ναι σε γουστάρει η χωριάτισσα αλλά μη ξεχνάς πως ο Λυκαβηττός είναι κατήφορος. Μόνο η Ζωίτσα έκανε καριέρα με αυτόν. Οπότε μη μου το παίζεις πολύ Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κούν γιατί πρωταγωνιστικό έχουν κρατήσει με το σπαθί τους ελάχιστοι άνθρωποι.

Που κακό χρόνο να έχει Παναγίτσα μου ο μαλάκας που σχεδίασε το μετρό και κατέβηκε το συφερτό και χάθηκε η παλιά τάξη των πραγμάτων. Τότε κάτι εποχές που το δικό σου after ήτανε η Μιχαλακοπούλου και το δικό μου Το Οναρ. Τότε που ο Γιαννάκης μου ήτανε πίσω από το bar και εγώ το είχα πιεί όλο περιμένοντας να πάμε για λουκουμάδες στου Κώστα δίπλα από τη Πολεοδομία. Γιαννάκη μου δε θα στο πώ γιατί το έχω για κακό, αλλά βγές λίγο νωρίτερα τα Σάββατα καρδιά μου, έχω βαρεθεί να στέκομαι μέχρι τις 4 .

Νομίζεις πως μιλάω με μίσος. Καλά κάνεις, είναι το μίσος για τη φθορά που μου έχεις προκαλέσει. Με αγάπη.

Ντροπή.




Δες και αυτό!