H Ezra Furman έκανε coming out ως τρανς γυναίκα ενώ μοιράστηκε με τον κόσμο ότι είναι μητέρα τα τελευταία δύο χρόνια.

Η Αμερικανίδα μουσικός και τραγουδίστρια του “Twelve Nudes” ανέβασε ένα συγκινητικό ποστ στο Instagram, στις 20 Απριλίου.

“Θέλω να μοιραστώ με όλους ότι είμαι μια τρανς γυναίκα και επίσης είμαι μητέρα εδώ και κάμποσο καιρό”, έγραψε η ίδια.  “Για το ότι είμαι τρανς γυναίκα: για δικούς μου λόγους, ήμουν διστακτική στο να χρησιμοποιήσω αυτές τις λέξεις, ειδικά τη λέξη ‘γυναίκα'”.

“Αρκετές φορές είχα περιγράψει τον εαυτό μου ως non-binary, το οποίο παραμένει αλήθεια, αλλά κατέληξα στο γεγονός ότι είμαι μια γυναίκα και ‘ναι’ και για μένα είναι περίπλοκο, αλλά είναι περίπλοκο να είσαι οποιοδήποτε είδος γυναίκας”.

“Είμαι πολύ περήφανη που είμαι μια τρανς γυναίκα και που μπόρεσα να το καταλάβω και να το πω. Δεν ήταν μια εύκολη διαδρομή για μένα”. 

Η Ezra ανέβασε και μια φωτογραφία με ένα μικρό παιδί. “Για το ότι είμαι μητέρα: υπάρχουν πολλά που έχουν ειπωθεί δημόσια για τη μαγεία του να είσαι γονιός. Είναι όμορφο και ιερό και κάτι που αγαπώ πολύ”.

“Δεν είχα μέχρι τώρα ανακοινώσει δημόσια ότι είμαι γονέας, γιατί φοβόμουν ότι θα έπρεπε να απολογηθώ σε κάποιους, λες και είναι δικό τους θέμα…”

“Αλλά σας λέω τώρα ότι είμαι μαμά για έναν συγκεκριμένο λόγο. Γιατί ένα από τα προβλήματα του να είσαι τρανς είναι ότι έχουμε λίγες οπτικές, του τι σημαίνει να ζεις μια ενήλικη ζωή, να μεγαλώνεις και να είσαι ευτυχισμένη και όχι να πεθαίνεις νωρίς”. 

“Όταν γεννήθηκε το μωρό μας, είχα μηδενικά παραδείγματα τρανς γυναικών που μεγαλώνουν παιδιά. Λοιπόν, ορίστε ένα για όποιο άτομο θέλει να δει. Είμαι τρανς γυναίκα και μαμά. Αυτό είναι πιθανό”.