Τα Kellogg’s ντύνονται με τα χρώματα του ουράνιου τόξου

19/04/2021
από
kelloggs

Τα Kellogg’s κυκλοφορούν με μια limited edition ΛΟΑΤ+ βερσιόν τους, για τον εορτασμό του Pride, σε συνεργασία με τη GLAAD με μότο: “Together with Pride”.

Η εταιρεία πρόσθεσε τα χρώματα του ουράνιου τόξου, όχι μόνο στο κουτί συσκευασίας του προϊόντος της, αλλά δημιούργησε επιπλέον πολύχρωμα δημητριακά σε σχήμα καρδιάς.

Τα κουτιά θα φτάσουν στα ράφια της αμερικανικής αγοράς αυτόν τον Μάιο, ακριβώς στην ώρα του Pride, και για κάθε ένα που θα πωλείται, η Kellogg’s θα δωρίζει τρία δολάρια στην GLAAD για να υποστηρίξει τις προσπάθειές της, προς υπεράσπιση των ΛΟΑΤ+ δικαιωμάτων.

Δεν είναι η πρώτη φορά, που η Kellogg ενώνει τις δυνάμεις της με την GLAAD. Οι δύο έχουν μια μακροχρόνια συνεργασία, αφού το 2019 είχαν δημιουργήσει ένα άλλο προϊόν πρωινού με θέμα την υπερηφάνεια, που ονομαζόταν: “All Together Cereal.” Κάθε ένα περιείχε έξι μίνι κουτιά δημητριακών «για να γιορτάσουμε την πεποίθηση ότι όλα ανήκουμε μαζί». 

kelloggs

«Το κουτί συγκεντρώνει έξι από τις διάσημες μασκότ και δημητριακά Kellogg μέσα στο ίδιο κουτί ως σύμβολο αποδοχής, ανεξάρτητα από το πώς δείχνετε, από πού είστε, ή ποιο άτομο αγαπάτε», είχε δηλώσει η εταιρεία εκείνη την εποχή.

Η επικεφαλής ποικιλομορφίας τη εταιρείας, Priscilla Koranteng, δήλωσε:

«Στην Kellogg, δεσμευόμαστε σταθερά για ισότητα και ένταξη στον χώρο εργασίας, στην αγορά και στις κοινότητες, όπου εργαζόμαστε και ζούμε. Είμαστε από καιρό σύμμαχοι και υποστηρίκτριες/κτές των ΛΟΑΤΚ υπαλλήλων, των οικογενειών τους και της κοινότητας. Για περισσότερα από 100 χρόνια, η Kellogg έχει θρέψει οικογένειες για να ανθίσουν και να ευδοκιμήσουν, και συνεχίζει να καλωσορίζει όλα τα άτομα στο τραπέζι.» 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kellogg’s (@kelloggsus)




Δες και αυτό!