Ο Zach Snyder στο νέο του εγχείρημα, που λέγεται “Army of the Dead” προσφέρει μια ταινία ζόμπι με έναν ολόκληρο στρατό νεκρών. Το νέο franchise του Netflix ξεκινά με αυτήν την ταινία, με το τρέιλερ της  να είναι απολύτως ακατανόητο. Και μας αρέσει; Ε, ναι!

Πρόκειται για το ντεμπούτο του Snyder στο Netflix, με μια ιστορία που περιστρέφεται γύρω από μια ομάδα μισθοφόρων, που σχεδιάζουν μια ληστεία ενός καζίνο του Λας Βέγκας. Το θέμα, όμως, είναι ότι βρίσκονται στα μέσα μιας επιδημίας ζόμπι. Οι Dave Bautista, Theo Rossi, Garret Dillahunt, Raul Castillo, Omari Hardwick, Hiroyuki Sanada, Matthias Schweighofer, Ana de la Reguera και Ella Purnell πρωταγωνιστούν.

Α ναι, παίζει και η Tig Notaro. Η Notaro, η οποία ενσαρκώνει μία πιλότο στην ταινία.

Προστέθηκε αργότερα στο καστ, όταν ο αρχικός ηθοποιός που προοριζόταν για τον ρόλο, Chris D’Elia, κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακή συμπεριφορά από πολλές γυναίκες. Στη συνέχεια, η Notaro εντάχθηκε στο cast και ξαναγύρισε τις σκηνές εκ νέου. Μεγάλο μέρος του ρόλου παραμένει ο ίδιος.

Το τρέιλερ είναι γεμάτο με τον απέθαντο Elvis, τις ορδές από τα ζόμπι, ενώ υπάρχει ακόμη και μια τίγρη-ζόμπι. Φαίνεται ότι τα ζόμπι εδώ είναι έξυπνα, σε αντίθεση με τον τρόπο που βλέπουμε γενικά να απεικονίζονται.

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο Netflix από τις 21 Μαΐου. Το ευρύτερο franchise θα περιλαμβάνει ακόμη μια σειρά anime και μια ταινία prequel.

Δείτε το τρέιλερ: