Το μοντέλο Courtney Stodden έκανε coming out ως non-binary άτομο

15/04/2021
από
Courtney Stodden
Courtney Stodden

Το μοντέλο Courtney Stodden έκανε coming out ως non-binary άτομο, το απόγευμα της Τρίτης (13 Απριλίου), χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του ως «fluid».

Το 26χρονο μοντέλο από την Αμερική μίλησε για την παιδική ηλικία που έζησε, σε μια ανάρτηση στο Instagram, προσθέτοντας ότι οι αντωνυμίες που επιθυμεί να χρησιμοποιεί είναι οι “They/them/theirs.”

«Δεν ταυτίζομαι με το «αυτή.» Δεν ένιωσα ποτέ ότι ταιριάζω ποτέ οπουδήποτε.»

Το μοντέλο μίλησε για την περίοδο που πήγαινε σχολείο στο Ocean Shores της Ουάσιγκτον. Εκφοβίστηκε από την ηλικία των 12 ετών, με τους νταήδες του σχολείου να το χτυπούν, σε σημείο που κάποια φορά, έσπασαν το αριστερό χέρι του, κατά τη διάρκεια μιας απίστευτης επίθεσης σε βάρος του.

«Εκφοβίστηκα τρομερά στο σχολείο, επειδή ήμουν διαφορετικό», είπε. «Τα άλλα κορίτσια δε με κατάλαβαν ποτέ. Ήταν τόσο άσχημα τα πράγματα, που η μαμά μου με πήρε από αυτό το σχολείο. Και ακόμα, δε γίνομαι αποδεκτό. Ποτέ δε συνδέθηκα πραγματικά με κανένα άτομο της ηλικίας μου. Το πνεύμα μου είναι ρευστό με ένα καλειδοσκόπιο χρώματος.»

Για το Stodden, το οποίο έγινε για πολύ καιρό ο στόχος των ταμπλόιντ εφημερίδων, όταν παντρεύτηκε τον Doug Hutchinson, όταν ήταν 16 ετών, μια στιγμή ανακούφισης.

Το μοντέλο, σε συνέντευξή του στο Variety δήλωσε ότι είναι ευτυχισμένο, που τελικά ζει την αλήθεια του.

«Είμαι ενθουσιασμένο που αρχίζω να εκφράζω τον εαυτό μου, χωρίς να ανησυχώ για τις κρίσεις, ή τις απόψεις των άλλων», είπαν.

«Έχω ζήσει πολύ καιρό κρύβοντας το ποιο είμαι πραγματικά. Είμαι τόσο ενθουσιασμένο, που όλοι βλέπουν τον αληθινό εαυτό μου δημιουργικά και πνευματικά.»

Ξεκινώντας την καριέρα του σε διαγωνισμούς ομορφιάς, ως μοντέλο και φιλοξενώντας προγράμματα στην τηλεόρασης, το 26χρονο μοντέλο, έγινε γνωστό -ή κακό- όταν παντρεύτηκε τον Hutchinson, τον τότε 51χρονο ηθοποιό του Lost.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!