Έκανε coming out ως γκέι ο σταρ του “The Bachelor” του ’18-’19 των Η.Π.Α

14/04/2021
από
Colton Underwood
Colton Underwood

Ο Colton Underwood, ο οποίος εμφανίστηκε στις σεζόν του 2018 και του 2019 του «The Bachelor» των Η.Π.Α., έκανε coming out δημόσια ως γκέι.

Ο τηλεοπτικός σταρ του γνωστού ριάλιτι, μίλησε για τον εαυτό του, σε μια συνέντευξη στο Good Morning America, σήμερα (Τετάρτη 14 Απριλίου 2021).

Εξηγώντας, ότι μόλις πρόσφατα συμφιλιώθηκε με τη σεξουαλικότητά του, ο 29χρονος είπε:

«Απέφευγα τον εαυτό μου για πολύ καιρό, και μίσησα τον εαυτό μου για μεγάλο χρονικό διάστημα, και είμαι ομοφυλόφιλος.» 

“Είμαι ακόμα νευρικός.”

Ο πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής είπε:

«Προφανώς φέτος τα πράγματα ήταν δύσκολα για πολλούς ανθρώπους, και μάλλον έκανε πολλούς ανθρώπους να κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη και να καταλάβουν ποιοι είναι και από τι τρέχουν να ξεφύγουν, αλλά και πώς έχουν αναβάλει τη ζωή τους.» 

“[…] Ήρθα σε συμφωνία μ’ αυτό νωρίτερα φέτος και τώρα το επεξεργάζομαι.” 

Μιλώντας στον Robin Roberts, ο Colton πρόσθεσε:

“Το επόμενο βήμα σε όλα αυτά ήταν να ενημερώσω τους ανθρώπους. Είμαι ακόμα νευρικός, αλλά ήταν σίγουρα ένα ταξίδι.” 

Ο Colton -ο οποίος έκανε ιδιωτικό τον λογαριασμό του Instagram από τότε που έκανε coming out – εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως διαγωνιζόμενος στο «The Bachelor» το 2018.

Στην πρόσφατη συνέντευξη, ο Colton αποκάλυψε, επίσης, ότι η απόκρυψη της σεξουαλικότητάς του, τον έκανε να αγωνίζεται με θέματα ψυχικής υγείας.

“Υπήρχε μια στιγμήστο Λος Άντζελες, που ξύπνησα και δεν πίστευα ότι θα ξυπνήσω. Δεν είχα την πρόθεση να ξυπνήσω και το έκανα. Και νομίζω ότι για μένα αυτό ήταν η κλήση της αφύπνισης μου, ότι: «Αυτή είναι η ζωή σου. Πάρε πίσω τον έλεγχο». Νομίζω ότι κοιτάζοντας πίσω, ακόμη και πέρα ​​από αυτό, υπήρχαν αυτοκτονικές σκέψεις, οδηγούσα το αυτοκίνητό μου πολύ κοντά στον γκρεμό, και έλεγα στον εαυτό μου: «Ε, κι αν πέσω στον γκρεμό, δεν έγινε και τίποτα. Αυτό, δεν το νιώθω πια.”

Είπε επίσης: “Είμαι συναισθηματικός, αλλά είμαι συναισθηματικός με τόσο καλό και χαρούμενο και θετικό τρόπο. Είμαι πιο χαρούμενος και υγιής από ποτέ στη ζωή μου. Αυτό σημαίνει τα πάντα για μένα.” 

 




Δες και αυτό!