Το Pose επιστρέφει για την τρίτη του (και τελευταία) σεζόν

08/04/2021
από

Tο πρώτο τρέιλερ για την τρίτη (και τελευταία) σεζόν του Pose, είναι διαθέσιμο. 

Τα επεισόδια μάς μεταφέρουν στο 1994, τρία χρόνια μετά τα γεγονότα της δεύτερης σεζόν. Για μια ακόμη φορά η σειρά επικεντρώνεται στους χαρακτήρες και στην κληρονομιά τους που θέλουν να αφήσουν.

Το τρέιλερ επιβεβαιώνει ότι η Angel (Indya Moore) και ο Lil Papi (Angel B. Curiel) εξακολουθούν να είναι μαζί, ενώ η Blanca (Mj Rodriguez) προσπαθεί να ισορροπήσει τη ζωή ως μητέρα και νοσοκόμα στο σπίτι – στη μέση της επιδημίας του AIDS.

Βλέπουμε επίσης την επιστροφή άλλων αγαπημένων χαρακτήρων –  Elektra (Dominique Jackson), Lulu (Hailee Sahar), Ricky (Dyllon Burnside) και Judy (Sandra Bernhard).

Νωρίτερα φέτος, ο δημιουργός της σειράς Ryan Murphy επιβεβαίωσε ότι η σειρά θα τελειώσει με την τρίτη σεζόν.

«Το Pose είναι ένα μία από τις καλύτερες δημιουργίες της καριέρας μου», είχε πει σε συνέντευξή του. «Από την αρχή ήταν ένα έργο πάθους».

«Από εκεί που – στην αρχή της καριέρας μου – ήταν σχεδόν αδύνατο να εμφανιστεί ένας ΛΟΑΤ+ χαρακτήρας στην τηλεόραση, φτάσαμε στο να κάνουμε μια σειρά, που θα μείνει στην ιστορία για το μεγαλύτερο καστ ΛΟΑΤ+ ηθοποιών». 

Αν και η ιστορία του Pose τελειώνει το 1996, ο Murphy είπε ότι «ο αντίκτυπός του θα συνεχιστεί για πάντα».

Από την πρεμιέρα του 2018, το Pose έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία με υποψηφιότητες σε Golden Globes, Emmys και Critics Choice Awards.

Η τρίτη και τελευταία σεζόν του Pose θα προβληθεί στις 2 Μαΐου.




Δες και αυτό!