Πατέρας μαχαιρώνει τους γιους του επειδή τον αποκάλεσαν ομοτρανσφοβικό

06/04/2021
από
Πατέρας μαχαιρώνει τους γιους του επειδή τον είπαν ομοφοβικό και τρανσφοβικό

Ένας άντρας από το Νότιο Γιορκσάιρ έχει φυλακιστεί αφού μαχαίρωσε και τους δύο γιους του, όταν του είπαν πώς αυτά που λέει είναι ομοφοβικά και τρανσφοβικά.

Σύμφωνα με το Yorkshire Live, ο Robert Mitchell, 48 ετών, πέρασε το βράδυ πίνοντας με τη γυναίκα τους και τους γιους του στο σπίτι του στις 26 Δεκεμβρίου 2020.

Η οικογένεια άρχισε να συζητά για τα ΛΟΑΤ+ δικαιώματα, αλλά ο Mitchell άρχισε να χρησιμοποιεί τρανσφοβικό και ομοφοβικό λόγο. Ισχυριζόταν ότι δεν του άρεσε και δεν καταλάβαινε αυτούς τους «τύπους ανθρώπων», σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο Yorkshire Crown.

Όταν ένας από τους γιους του του την είπε για τον λόγο που χρησιμοποιεί, λέγοντάς του ότι έχει γκέι και τρανς φίλους, ο άλλος γιος συμφώνησε και αποκάλεσε τον πατέρα του Mitchell και τη σύζυγό του «c**ts».

Ο εισαγγελέας Eddison Flint είπε στο δικαστήριο: «Υπήρχε τότε αντιπαράθεση μεταξύ του κατηγορουμένου και του γιου του. Οι δυο τους άρχισαν τότε να συγκρούονται με αποτέλεσμα να παλεύουν σώμα με σώμα, καταλήγοντας στο πάτωμα.»

«Μόλις σηκώθηκαν, ο κατηγορούμενος, ο οποίος όπως είπε κι ο γιος του είναι ένας δυνατός άνδρας εκπαιδευμένος στο jujitsu, άρπαξε το παιδί του και το χτύπησε στο έδαφος προκαλώντας του πόνο στην πλάτη του».

Όταν φαινόταν ότι ο η σύγκρουσή τους είχε πια τελειώσει, ο πατέρας Mitchell σηκώθηκε και μπήκε στην κουζίνα. Επέστρεψε με ένα κουζινομάχαιρο.

Του φώναζαν να το βάλει στη θέση του, αλλά μάταια. Μαχαίρωσε έναν από τους γιους του στο στήθος και τον κορμό. Ο άλλος γιος του προσπάθησε να συγκρατήσει τη μητέρα του, αλλά ο Mitchell γύρισε και μαχαίρωσε κι αυτόν τέσσερις φορές, στο στήθος και στη μασχάλη.

Οι δύο γιοι έφυγαν τρέχοντας από το σπίτι και κατέφυγαν στο σπίτι ενός γείτονα για να ζητήσουν βοήθεια, προτού μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Ένας από αυτούς πέρασε τρεις νύχτες στο νοσοκομείο, με μια από τις πληγές του να είναι σοβαρή, μιας και ήταν κοντά στην καρδιά του.

Το δικαστήριο άκουσε ότι ενώ ένας από τους γιους ήταν πρόθυμος να θεραπεύσει τη σχέση με τον πατέρα του μετά το μαχαίρωμα, ωστόσο, άλλαξε τη γνώμη του όταν ο Mitchell προσπάθησε να κατηγορήσει τον άλλο γιο του για το συμβάν.

Ο Mitchell παραδέχθηκε την ενοχή του και θα περάσει ένα χρόνο και εννέα μήνες πίσω από τα κάγκελα.




Δες και αυτό!