Την περασμένη Τετάρτη στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, η τραγουδίστρια Billie Eilish πέρασε την ημέρα της μοιράζοντας vegan burger σε νεαρά ΛΟΑΤ+ άστεγα άτομα.

Για την επέτειο ενός έτους από το Support and Feed, ένα πρόγραμμα ανακούφισης από την COVID που ιδρύθηκε από τη μητέρα της Eilish, Maggie Baird, η Billie μαζί με τους vegan αστέρες Joaquin Phoenix και Rooney Mara έκαναν διανομή γευμάτων.

Το τρίο, μαζί με τον πατέρα των Barid και Eilish, Patrick O’Connell, μοίρασε Monty’s Good Burgers στο My Friend’s Place στις 31 Μαρτίου σύμφωνα με το VegNews.

«Χρόνια πολλά, μαμά!» είπε η Eilish, η οποία επίσης είναι βίγκαν από το 2014, σε ένα βίντεο που ανέβασε ο vegan blogger Johnathan «Jae» Ramos.

“Συγχαρητήρια για το ένα έτος του Support and Feed!”

“Σε αγαπώ τόσο πολύ. Είσαι η καλύτερη φίλη μου στον κόσμο”, πρόσθεσε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Support + Feed (@supportandfeed)

Το My Friend’s Place βοηθά στη στήριξη σχεδόν 1.200 κουήρ άστεγων νέων ηλικίας μεταξύ 12 και 25 ετών στην περιοχή του Λος Άντζελες, οργανώνοντας γεύματα και προσφέροντας διάφορα προγράμματα υγείας και εκπαίδευσης, σύμφωνα με τον ιστότοπό του.

Το Support and Feed συνεργάζεται με τοπικά plant-based εστιατόρια για να βοηθήσει τα άτομα που έχουν πληγεί σοβαρά και εκείνα που έχουν παγιδευτεί στην οικονομική καταστροφή της πανδημίας, καθώς και στην καταπολέμηση της καταστροφικής πορείας του κλίματος.

«Σε μια εποχή που οι περισσότεροι άνθρωποι ανησυχούσαν για την υγεία και την ασφάλειά τους, η Maggie ονειρεύτηκε και εφάρμοσε ένα σχέδιο για να δώσει τροφή σε άτομα που το χρειάζονταν περισσότερο», ανέφεραν οι Mara και Phoenix σε δήλωσή τους στο Variety.