H Kate Winslet γνωρίζει αρκετούς γνωστούς ηθοποιούς, που κρύβουν τη σεξουαλικότητά τους

05/04/2021
από

Για το Χόλυγουντ και τις δυσκολίες που συχνά αντιμετωπίζουν τα γκέι άτομα μίλησε η Kate Winslet.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με τους The Sunday Times, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είπε ότι γνωρίζει «τουλάχιστον τέσσερις» ηθοποιούς που φοβούνται για την καριέρα τους αν η πουν την αλήθεια.

«Δεν μπορώ να σας πω τον αριθμό των νέων ηθοποιών που γνωρίζω, κάποιοι πολύ γνωστοί, κάποιοι που τώρα ξεκινούν, που φοβούνται ότι η σεξουαλικότητά τους θα αποκαλυφθεί και ότι θα εμποδίσει την συμμετοχή τους σε straight ρόλους», είπε. «Αυτό είναι πολύ άσχημο».

 «Ένας γνωστός ηθοποιός μόλις πήρε έναν Αμερικανό ατζέντη και αυτός είπε, “Καταλαβαίνω ότι είστε bisexual. Δεν θα το δημοσιοποιούσα αυτό”. Μπορώ να σκεφτώ τουλάχιστον τέσσερις ηθοποιούς που κρύβουν απολύτως τη σεξουαλικότητά τους. Είναι επίπονο. Επειδή φοβούνται ότι θα ανακαλυφθούν. Και αυτό λένε. “Δεν θέλω να μαθευτεί».

Η ηθοποιός μίλησε για το θέμα συζητώντας την ταινία της «Ammonite», ένα ρομαντικό δράμα για τη Βρετανίδα παλαιοντολόγο Mary Anning (Winslet) και την ερωμένη της, Charlotte Murchison (Saoirse Ronan)

«Το Χόλυγουντ πρέπει να αφήσει αυτές τις ξεπερασμένες απόψεις. Θα πρέπει να είναι σχεδόν παράνομο», είπε. «Δεν θα πίστευες πόσο διαδεδομένο είναι. Επειδή οι ηθοποιοί, σε ορισμένες περιπτώσεις, επιλέγουν να μην δηλώσουν την σεξουαλικότητά τους για προσωπικούς λόγους. Και δεν είναι δουλειά κανενός».




Δες και αυτό!