Περισσότερη τρανς αντιπροσώπευση στο (ελληνικό) ΥοuTube

0
1092

Όλο και περισσότερα ΛΟΑΤ+ άτομα την Ελλάδα χρησιμοποιούν ψηφιακές πλατφόρμες, όπως αυτή του YouTube, προσφέροντας ενημέρωση για θέματα που σπάνια θα δεις να παίζονται σε παραδοσιακά μέσα.

Όπως για παράδειγμα αυτό το βίντεο, στο οποίο η Dama Zinnia μιλάει για την εμπειρία της ως τρανς γυναίκα, απαντώντας απλά και γρήγορα σε ερωτήσεις του κόσμου.

Δείτε το…

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!