Παύλος Χάππιλος: “Όταν δεν έχεις το βίωμα δεν πρέπει να μιλάς”

24/03/2021
από

Ο Παύλος Χάππιλος στο χθεσινό επεισόδιο του «MasterChef 5», έκανε μία πραγματικά συγκινητική εξομολόγηση, και κέρδισε, εκτός από την ασυλία που είχε προηγηθεί και μία τεράστια αγκαλιά από τον κόσμο του Twitter.

Η Ανούς Χεριμιάν, o Αντώνης Μητρόπουλος, h Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου κι ο Παύλος Χάππιλος είχαν τα χειρότερα πιάτα στο τεστ δημιουργικότητας. Έτσι φόρεσαν τις μαύρες ποδιές, ώστε να περάσουν από τη δοκιμασία αποχώρησης. Ωστόσο, o Παναγιώτης Τζαμαλής έκανε χρήση της κάρτας ασυλίας του, την οποία έσωσε τον Παύλο.

Ο Παύλος έβγαλε τη μαύρη ποδιά, παρόλο που ήταν έτοιμος να διαγωνιστεί. Στη συνέχεια προσπάθησε να εξηγήσει τα ανάμεικτα συναισθήματά του μέσα από μία συγκινητική εξομολόγηση:

«Απλά ναι, είναι κι αυτό που, ξέρεις, θέλεις να αποδείξεις στον εαυτό σου, ότι… ότι είσαι αρκετά καλός για να παραμείνεις, κι όλο αυτό. Επειδή μεγάλωσα διαφορετικός -ας το πούμε έτσι- και γενικότερα ο κάθε άνθρωπος που μεγαλώνει διαφορετικός, νιώθει πάντα ότι δεν μπορεί να είναι αρκετός ή καλός, ή καλός αρκετά. Γιατί πάντα έχεις αυτό το πράγμα μέσα σου, το οποίο σε κρατάει πίσω, γιατί νιώθεις ότι δεν μπορείς να συναγωνιστείς.»

“Το γεγονός ότι ο Τζαμάλ, που έχουμε έρθει πολύ κοντά και επειδή έχουμε και το ίδιο χιούμορ και λέμε πράγματα σοβαρά, αλλά με αστείο τρόπο, γιατί έτσι έχουμε μάθει να αμυνόμαστε, μου λέει αυτά που μου λέει, με συγκινεί, και με κάνει να σκέφτομαι ότι ίσως είμαι αρκετός και ότι ίσως είμαι αρκετά δυνατός και αρκετά καλός για να είμαι στον διαγωνισμό και ελπίζω να το ακούσω αυτό που μου λέει και να προχωρήσω πιο δυνατός.”

«Το τι θα πουν οι άλλοι το έχω ξεπεράσει προ πολλού. Εδώ δε με νοιάζει τι θα πούνε οι δικοί μου μερικές φορές. Γιατί δεν μπορείς να ακούς συνέχεια τι έχουν να πουν οι άλλοι. Γιατί η οπτική των άλλων είναι η δικιά τους οπτική και μερικές φορές, όταν δεν έχεις το βίωμα, δεν πρέπει να μιλάς, για κάτι που δεν έχεις το βίωμα. Όπως για παράδειγμα οι άνδρες να μιλάνε για το βίωμα των γυναικών. Δεν ξέρεις πώς είναι να περπατάς σαν γυναίκα μέσα σε αυτόν τον κόσμο. Δεν ξέρεις πώς είναι να περπατάς σαν γκέι μέσα σε αυτόν τον κόσμο. Οπότε, καταλαβαίνω, σεβαστή η άποψή σου, αλλά άκου με κι εμένα, που έχω το βίωμα.»




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!