Οι Tom Daley και Dustin Lance Black γιόρτασαν την 8η επέτειό τους

23/03/2021
από
Tom Dale, Dustin Lance Black
Tom Daley και Dustin Lance Black

Ο 26χρονος αθλητής καταδύσεων ολυμπιακού επιπέδου Tom Daley, και ο 46χρονος σεναριογράφος που βραβεύτηκε με Όσκαρ Dustin Lance Black, μοιράστηκαν μια σειρά από χαριτωμένες φωτογραφίες τους στο Instagram τη Δευτέρα (22 Μαρτίου) για να γιορτάσουν τα οκτώ χρόνια από την έναρξη της σχέσης τους.

Ο Tom και ο Dustin ανακοίνωσαν τη σχέση τους τον Οκτώβριο του 2015. Δύο χρόνια μετά παντρεύτηκαν στο Κάστρο Bovey στο Ντέβον. Καλωσόρισαν τον πρώτο τους γιο, Robbie, σχεδόν έναν χρόνο αργότερα, τον Ιούνιο του 2018.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Daley (@tomdaley)

Χθες, λοιπόν, που είχαν επέτειο μοιράστηκαν μια συλλογή από πέντε φωτογραφίες τους, από στιγμές καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης τους. Ο Daley έγραψε: «Πριν από 8 χρόνια συναντηθήκαμε σε ένα δείπνο, ζούσαμε στις αντίθετες πλευρές της λίμνης και νομίζαμε ότι θα ήταν αδύνατο να το κάνουμε να λειτουργήσει… αλλά το κάναμε!»

«Είμαι τόσο ευγνώμων για όλες τις αναμνήσεις, σχεδόν τέσσερα χρόνια γάμου και τον αγαπημένο μας γιο, Robbie! Σ’ αγαπώ xxx.»

Ο Black, ο οποίος κέρδισε το Όσκαρ για το καλύτερο πρωτότυπο σενάριο για τη βιογραφική ταινία: Milk Harvey το 2008, δημοσίευσε κι εκείνος μια σειρά από στιγμιότυπα από τη σχέση τους.




Δες και αυτό!