Φέτος, η Marvel γιορτάζει την 80ή επέτειο του πρώτου Avenger με μια νέα σειρά. Ο συγγραφέας Christopher Catwell και ο καλλιτέχνης Dale Eaglesham συνεργάζονται για το The United States of Captain America, μια νέα limited σειρά, όπου έχει κλαπεί η ασπίδα του Captain America.

Ο Steve Rogers συνεργάζεται με τον Sam Wilson, τον Bucky Barnes και τον John Walker (που καθένας τους είναι ο Captain America σε κάποια φάση). Καθώς ξεκινούν την περιπέτειά τους, συναντούν πολλούς ήρωες που εμπνεύστηκαν να γίνουν τοπικοί Captains America  για τις δικές τους κοινότητες.

Στο πρώτο τεύχος του The United States of Captain America συναντούν τον Captain America of the Railways, τον Aaron Fischer, που είναι γκέι. Μια ιστορία που γράφτηκε από τον συγγραφέα Josh Trujillo και εικονογραφήθηκε από τον Jan Bazaldua.

«Ο Aaron εμπνέεται από ήρωες της κουήρ κοινότητας: ακτιβιστές, ηγέτες και άνθρωποι της καθημερινότητας πιέζουν για μια καλύτερη ζωή», δήλωσε ο Trujillo. «Υποστηρίζει τους καταπιεσμένους και τους ξεχασμένους. Ελπίζω, ότι η πρώτη του ιστορία θα εμπνεύσει την επόμενη γενιά ηρώων.»

Κάθε τεύχος θα έχει κι έναν νέο τοπικό Captain America, που θα δείχνει την ποικιλομορφία της χώρας και των ανθρώπων που γίνονται ηρωίδες και ήρωες. Το τεύχος του Fischer θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου.