Ο Jesse Tyler Ferguson θέλει να «μεγαλώσει τον γιο του ως γκέι»

11/03/2021
από

Ο Jesse Tyler Ferguson δεν θέλει να επιβάλλει ετεροκανονικούς κανόνες στον γιο του.

Το αστέρι του Modern Family είπε στον Sean Hayes, ότι αυτός και ο σύζυγός του, Justin Mikita, θα λειτουργούν υπό την προϋπόθεση ότι ο γιος τους είναι γκέι μέχρι να αποδειχτεί straight, σε μια συζήτηση σχετικά με την ανατροφή των παιδιών.

«Θα τον μεγαλώνουμε γκέι μέχρι να αποφασίσει ότι είναι straight», δήλωσε ο Ferguson χαρακτηριστικά. «Στο δρόμο επιστροφής από το νοσοκομείο, παίξαμε η Britney Spears… αυτή ήταν η πρώτη του έκθεση στη μουσική.»

Πέρα από την πλάκα, ο Ferguson παραδέχτηκε ότι, όπως και πολλοί straight γονείς μεγαλώνουν ΛΟΑΤ+ παιδιά, οι πιθανότητες είναι ότι ίδιο αυτοί (οι γκέι μπαμπάδες) να έχουν έναν straight γιο. «Και αυτό είναι εντάξει».

«Ο Justin και εγώ λέγαμε ότι μπορεί να είναι ένα straight παιδί», είπε ο Ferguson. «Ποιος ξέρει; Μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Έχω την αίσθηση ότι θα θέλει να παίξει ποδόσφαιρο. Πρέπει να μάθω πώς να κάνω όλα αυτά τα πράγματα».

«Εξακολουθούμε να διερευνούμε την προσωπικότητά του», πρόσθεσε ο Ferguson για τον γιο τους, ο οποίος γεννήθηκε στις 7 Ιουλίου 2020. «Είναι ένα νέο άτομο στη ζωή μας, και όπως κάθε νέο που έρχεται στη ζωή, πρέπει να καταλάβεις τι του αρέσει. Παίρνει λίγο χρόνο». 

Ο 45χρονος Ferguson έγινε γνωστός για την απεικόνιση ενός γκέι μπαμπά, του Mitchell Pritchett, στο Μodern Family του ABC. Κέρδισε αρκετά Emmys για τον ρόλο αυτό. Τώρα προωθεί ένα νέο βιβλίο μαγειρικής, το Food Between Friends και φιλοξενεί το Extreme Makeover: Home Edition.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!