Ματατζής σε δικηγόρο: “Δικηγόρος της μάνας σου είμαι, την π…α ρε”

07/03/2021
από
Τατιάνα Μπόλαρη/Eurokinissi

Περιστατικά βίας και χυδαίας συμπεριφοράς από τους ματατζήδες ήταν χθες μερικά απ’ όσα είδαμε στην αντιδημοκρατική παρεμπόδιση της διαδήλωσης για τα δικαιώματα του απεργού πείνας.

Μάλιστα, από τις 29 προσαγωγές που έγιναν από την αστυνομία στην συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα στην Αθήνα, οι επτά μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Εκτός από «τυφλές» προσαγωγές οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε χρήση χημικών, ενώ οι διαδηλωτές βρέθηκαν αντιμέτωποι με δύο λευκές αύρες που εκτόξευαν νερό.

Τη “δημοκρατική παιδεία”, που διέπει τα σώματα ασφαλείας επέδειξε στην χθεσινή πορεία, μεταξύ άλλων, ματατζής, ο οποίος χωρίς να τηρεί ούτε τα προσχήματα προχώρησε σε χυδαίες εκφράσεις σε βάρος δικηγόρου, που ασκούσε το συνταγματικό του δικαίωμα και διαδήλωνε.

Την ώρα, που οι δυνάμεις καταστολής επιτίθενται σε μπλοκ νομικών, παρασύρουν και έναν από τους συγκεντρωμένους, που φωνάζει “δικηγόρος είμαι, δικηγόρος”, για να ξεφύγει. Τότε ένας άνδρας των ΜΑΤ συνεχίζει να τον σπρώχνει με βία και τον πιάνει η κάμερα να απαντά: “Δικηγόρος της μάνας σου είμαι ρε, την π…τάνα”.

με πληροφορίες από efsyn.gr, rosa.gr




Δες και αυτό!