Απολύθηκε υπάλληλος των KFC για ομοφοβική λεκτική επίθεση σε πελάτες

01/03/2021
από
KFC

Ένας υπάλληλος των KFC στο Σπρίνγκφιλντ του Ιλλινόις απολύθηκε, όταν επιτέθηκε λεκτικά με ομοφοβικό τρόπο σε έναομόφυλο ζευγάρι στο drive-through.

Ο Joshua Garner και ο σύντροφός του, Lee Walls, δήλωσαν στο WAND 17, ότι επισκέφθηκαν τα KFC για να παραλάβουν. Όταν ρώτησαν για την παραγγελία τους, ένας υπάλληλος άρχισε να τους φωνάζει ομοφοβικές βρισιές εναντίον τους.

Το ζευγάρι κατάφερε να καταγράψει τη στιγμή σε βίντεο το οποίο μοιράστηκε με το πρακτορείο ειδήσεων. Δήλωσαν ακόμη στο WAND 17 ότι δέχτηκαν επίθεση, επειδή είναι ο εαυτός τους, ενώ έκαναν τη δουλειά τους, και ότι η συνάντηση άφησε και τους δύο κλονισμένους.

Ο Walls είπε ότι είχε κάνει δύο περιοδείες στο Αφγανιστάν και είχε «δει κάποια τρελά πράγματα». Αλλά, πάγωσε κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης με τον υπάλληλο των KFC.

Ο Garner είπε: «Ήταν σαν ένα χτύπημα στην καρδιά, σαν μια σφαίρα στην καρδιά.

«Ήταν σαν να μην μπορούσαμε να πούμε τίποτα, και το μόνο άτομο που μπορούσε να μείνει και να μας προστατεύσει ήταν ο μικρός αδερφός μου στο πίσω κάθισμα».

Η αστυνομία κλήθηκε στα KFC και επιβεβαίωσε στο WAND 17 ότι είχε κατατεθεί αναφορά, αλλά δεν είναι σαφές, εάν έχει πραγματοποιηθεί νομική ενέργεια, ή εάν έχει ξεκινήσει έρευνα.

Τα KFC εξέδωσαν δήλωση λέγοντας ότι είχαν απολύσει τον υπάλληλο για τη «απαράδεκτη» συμπεριφορά του. Η αλυσίδα είπε: «Η συμπεριφορά του μέλους της ομάδας μας, σε αυτό το βίντεο είναι εντελώς απαράδεκτη, και το μέλος της ομάδας απολύθηκε.

«Το franchise που κατέχει το εστιατόριο ήρθε σε επαφή με τον επισκέπτη σχετικά με αυτό το περιστατικό και ζήτησε συγγνώμη.»

Ωστόσο, το ζευγάρι είπε ότι θέλουν να απολυθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι στο περιστατικό – όχι μόνο το άτομο που τους φώναζε.

Προσοχή!
Ακολουθεί ομοφοβική λεκτική βία

Ο υπάλληλος στο βίντεο αποκάλεσε το ζευγάρι “γαμ….. κουήρ” και είπε ότι «στα αρχ….. μου» εάν τραβάνε βίντεο και ηχογραφείται. Ένας από τους άντρες στο αυτοκίνητο, είπε στον υπάλληλο ότι δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει ομοφοβικές περιφρονητικές φράσεις προς αυτούς, επειδή στην πραγματικότητα ήταν γκέι.

Στη συνέχεια, ο υπάλληλος των KFC είπε: «Στον π…. μου αν είσαι γκέι ή όχι. Αυτός ο γαμ….νος μοιάζει πιο κουήρ, οπότε να πάρει τον π…λο και να φύγει από εδώ.” 

Ο άντρας στο αυτοκίνητο προειδοποιεί έπειτα τον υπάλληλο, ότι μπορεί να χάσει τη δουλειά του, και ο υπάλληλος επαναλαμβάνει ότι «στα αρχ…. μου». Τότε τελείωσε η συμπλοκή λέγοντας: “Γαμ… το βίντεο, παλιοπ….” 




Δες και αυτό!