Αγόρι μόνο ψάχνει 41

11/12/2011
από
antivirus magazine διαφήμιση

Το όνομα μου είναι ΙΚΕΑ

 

Ο χειμώνας μας την έπεσε κανονικά εκείνο Σάββατο. Μπορεί να ήταν λίγο απότομος αλλά μερικές φορές αυτά τα ξαφνικά έχουν και τα καλύτερα αποτελέσματα ! Προχωράμε στην Αιόλου παρέα με τον Θ. ντυμένοι με σκούφια, γάντια και όλα τα αξεσουάρ της σεζόν αναπολώντας τις ζεστές μέρες που ήταν μόλις… προχθές, αφού την Πέμπτη φορούσα κοντομάνικο και έπινα καφέ κάτω από τον χαρούμενο ήλιο του κέντρου. Τώρα πως γίνεται την Πέμπτη να είναι καλοκαίρι και το Σάββατο να έχει βαρυχειμωνιά, δεν μπορώ να το εξηγήσω. «Μάλλον μας ψεκάζουν» μου είπε μια κύρια με λεοπάρ παλτό και φόρμες στο τραμ και της έγνεψα συνωμοτικά.

Η αλλαγή του καιρού μας έχει προκαλέσει και μια αλλαγή στη διάθεση. Το κρύο έχει διώξει την ντάγκλα του καλοκαιριού και μας έχει ξυπνήσει για τα καλά. Συζητάμε με μανία για τα γκομενικά μας, ενώ παράλληλα κάνουμε πολιτικά σχόλια για την νέα κυβέρνηση και το σύστριγγλο που επικρατεί αυτό τον καιρό στη βουλή.

“Θα μαζευτούμε αύριο σε μένα να δούμε Dancing on Ice και να πιούμε;” ρωτάω τον Θ.. «Θα έχει και κρύο οπότε θα είναι καλή φάση για gathering”. O φίλος μου, μου γνέφει καταφατικά και μπαίνουμε στην πλησιέστερη καφετέρια που βρίσκουμε κοντά μας, καθώς σκέφτομαι ότι με αυτό το κρύο και το καλλιτεχνικό πατινάζ δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από τη Σουηδία (καλά καλά έχουμε να ζηλέψουμε μερικά δισεκατομμύρια εύρο που αυτοί δεν χρωστάνε).

« Ο Π. αποφάσισε να κάνει ελεύθερη σχέση με τον Λ. και o Γ. τα έφτιαξε με τον πρώην του κολλητού του, ενώ ο Σ. χώρισε με τον Π. γιατί του είπε ότι δεν είναι σε καλή φάση!» . Τα νέα που ακούω δεν μου προκαλούν καμία έκπληξη αλλά ενισχύουν την άποψη μου ότι οι gay σχέσεις δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις σχέσεις των Σκανδιναβών φίλων μας.

Τέτοια άνεση και πολιτισμός ανάμεσα στους χωρισμένους αλλά και στα ζευγάρια μπορείς να συναντήσεις μόνο στη Σουηδία. Σχέσεις προκάτ με περίεργους τίτλους που θυμίζουν κατάλογο του Ikea!

Σχέση MONGSTAD:

Όταν ο Π. συνάντησε τον Σ. ο ερωτάς έκανε double strike καθώς με το βέλος του άνοιξε δύο κεφάλια μαζί αντί για ένα… ή έτσι νόμιζε. Μετά από μια εβδομάδα παθιασμένου sex και όρκους αιώνιας αγάπης, ο Π. αποφάσισε να ενημερώσει τον Σ. που έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, ότι δεν ξέρει ακριβώς τι θέλει, ότι δεν ενδιαφέρεται για σχέσεις αυτή την περίοδο, ότι δεν φταίει ο σύντροφος του αλλά ο ίδιος και θα προτιμούσε να παραμείνουν φίλοι, ενώ θα ήταν καλό να δώσουν και οι δύο προτεραιότητα στις καριέρες τους. Οι γνωστές μπούρδες δηλαδή που έχουμε πει όλοι μας όταν θέλουμε να ξεφορτωθούμε μια σχέση που καταλάβαμε ότι δεν προχωράει και ενώ ξέρουμε ότι θα γαμήσουμε το σύστημα του συντρόφου μας εμείς νομίζουμε ότι κάναμε την καλή πράξη. Ένα μήνα μετά ο Π. και ο Σ. συναντιούνται σε γνωστό gay club της πόλης σφιχταγκαλιάζονται, χορεύουν και αποχαιρετιούνται σαν να μην έγινε ποτέ κάτι μεταξύ τους, με ψεύτικα χαμόγελα και ευχές που κρύβουν μόνο πικρία.

 

Σχέση KARLSTAAD:

 

Ο Λ. τα είχε ένα χρόνο με τον Ν. και μετά από ένα κέρατο που έπεσε τα χωρίσανε τα τσανάκια τους και ο Λ. τα έφτιαξε με ένα άλλο παλικάρι, οπού και εκεί έπεσε κέρατο και χωρίσανε (το τραβάει ο οργανισμός του το κέρατο) και τελικά το παλικάρι βρήκε να τα έχει με τον πρώην του Λ. δηλαδή τον Ν. Όχι όχι δεν είναι εξίσωση είναι βγαλμένο από τη ζωή! Τρεις μήνες μετά από όλους αυτούς τους χωρισμούς οι τρεις τους βγαίνουν για καφέ σαν καλοί φίλοι και ο πρώην δίνει σεξουαλικά tips και συμβουλές στον νυν με τον οποίο είχε παλιά σχέση για το πώς να εξιτάρει τον κοινό τους γκόμενο. Απλά πράγματα. Καθημερινά. Άσχετο βέβαια αν πίσω από τα άνετα λόγια και τις γαλιφιές ο ένας θέλει να φάει το καρύδι του άλλου.

Σχέση EKTRORP:

 

O Β. βρήκε το κουράγιο να δείξει στον Ζ. το ενδιαφέρον του και έφαγε πόρτα, βρήκε τοίχο, πως το λένε ρε παιδί μου, δεν βρήκε ανταπόκριση. Αποφάσισαν να παραμείνουν γνωστοί ενώ ο Β. τρέφει ακόμα αισθήματα. Συχνάζουν στα ίδια μαγαζιά, μιλάνε για γκομενάκια και πίνουν υποβρύχια, αλλά δεν δηλώνουν ποτέ φίλοι μια και προτιμούν να κρατήσουν τους τύπους. Ο Β. εξακολουθεί να τον κοιτάει ερωτικά και ο Ζ. διατηρεί την επικοινωνία μαζί του για να παίρνει τις ενέσεις αυτοπεποίθησης που χρειάζεται…

 

Σχέση MALM:

 

Ο Κ και ο Φ. είναι μαζί δέκα χρόνια. Είναι περήφανοι που έχουν κρατήσει μια τόσο μακροχρόνια σχέση και πιστεύουν ότι τίποτα δεν μπορεί να ταράξει τη γαληνή τους, Μετά από τόσα χρόνια έχουν αρχίσει να μοιάζουν τόσο εμφανισιακά όσο και σαν προσωπικότητες. Όλο αυτό έχει προκαλέσει μια μονοτονία και για αυτό στα δύο χρόνια σχέσης αποφάσισαν να βάλουν και άλλα άτομα στο σεξουαλικό παιχνίδι. Και οι δύο δηλώνουν χαρούμενοι για την ανοιχτή σχέση που έχουν και σερφάρουν παρέα στο Internet για την εύρεση του νέου εραστή που θα μοιραστούν. Στην πραγματικότητα ο Κ. βαρέθηκε αλλά δεν ήθελε να χάσει τη σιγουριά του Φ. όποτε το πρότεινε για να ξενοπηδάει ανενόχλητος. Στην πραγματικότητα ο Φ. δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει την εξάρτηση του από τον Κ. και δέχτηκε να κάνει sex με διάφορους τυχόντες για να μη χάσει τον μεγάλο του έρωτα…

 

 

Σκέφτομαι ότι οι σχέσεις ίσως είναι σαν τα έπιπλα του Ikea. Λειτουργικά και όμορφα, με περίεργα ονόματα και κωδικούς που δίνουμε μόνοι μας στον κάθε δεσμό μας. Μόνο που τα συγκεκριμένα έπιπλα χαλάνε εύκολα ακριβώς γιατί δεν έχεις επενδύσει πολλά σε αυτά. Για ένα περίεργο λόγο τα συγκεκριμένα καταστήματα είναι γεμάτο gay κόσμο (είναι σίγουρο ότι έχετε πετύχει όλοι σας κάποιον). Λάθος επιλογές; Φτηνές λύσεις για την προσωρινή χαρά; Ή απλά έχουμε γίνει Σουηδοί;

 

Daemian.

 

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!