Κυριακάτικο καφεδάκι με τον συγγραφέα Φώτιο Θαλασσινό

15/02/2021
από
Φώτιο Θαλασσινό

Οι “Proud Seniors Greece” – Ομάδα Υποστήριξης ΛΟΑΤΚΙ ατόμων 50 και άνω – και η “Πολύχρωμη Λέσχη Βιβλίου”, σας προσκαλούν την Κυριακή 28/2/2021 και ώρα 7μμ στην διαδικτυακή εκδήλωση (μέσω zoom) με καλεσμένο τον συγγραφέα Φώτιο Θαλασσινό.

Φώτιο Θαλασσινό
“Λόγω μέτρων υγειονομικής προστασίας, το Δ.Σ. της οργάνωσης μας αποφάσισε να κάνει τη συνάντηση με τον συγγραφέα διαδικτυακά, μέχρι να μπορέσουμε και πάλι να έχουμε τη χαρά να ανταμώσουμε στις συναντήσεις και τις εκδηλώσεις μας με φυσική παρουσία από κοντά.

Η συνάντηση με τον Φώτιο Θαλασσινό με αφορμή το τελευταίο βιβλίο του “Περιπλανόμενος – ο μονόλογος ενός συγγραφέα”, δε θα είναι μια παρουσίαση βιβλίου σε τυπικά πλαίσια, αλλά μια συζήτηση, που θα έχει ως αφετηρία τις σκέψεις και προβληματισμούς πάνω στη σημερινή καθημερινότητα της πραγματικότητας, που οδήγησε στη συγγραφή του, με την ευκαιρία να συζητήσουμε και τις δικές μας απόψεις, που θα προκύψουν μέσα από τον διάλογο που θα ξετυλιχθεί.

Η καταπίεση και οι μορφές της ενάντια των περιθωριοποιημένων ανθρώπων, η παθολογικοποίηση του ΛΟΑΤΚΙ+ σώματος, καθώς και η μοναξιά των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων ειδικά σε μεγαλύτερες ηλικίες, είναι κάποια από τα θέματα που θα θέσει ο συγγραφέας, προκειμένου οι συμμετέχοντες στη συνέχεια να καταθέσουν τις απόψεις και τις σκέψεις τους.

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή και προσιτή για όλα τα άτομα και θα γίνει σε ασφαλές και προστατευμένο “safe space” περιβάλλον. To μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε τον κωδικό, που θα αναρτηθεί στη σελίδα της εκδήλωσης και άμεσα να συνδεθείτε σε αυτήν μέσω της πλατφόρμας του zoom.

Η καθημερινότητα που διανύουμε σε τούτη τη δύσκολη περίοδο μας ωθεί να βρούμε νέους τρόπους και μέσα, ώστε να έρθουμε πιο κοντά όσο μπορούμε, με ασφάλεια. Να επικοινωνήσουμε, να σκεφτούμε και να εκφραστούμε.
Σας περιμένουμε.” 

Φώτιος Θαλασσινός
Proud Seniors Greece (Ομάδα Υποστήριξης ΛΟΑΤΚΙ Ατόμων Ηλικίας 50+)
Πολύχρωμη Λέσχη Βιβλίου

Facebook Event

 




Δες και αυτό!