Τραγουδιστής της κάντρι μουσικής κάνει coming out ως γκέι

04/02/2021
από
T.J. Osborne
T.J. Osborne

Ο T.J. Osborne, τραγουδιστής του δημοφιλούς ντουέτου The Brothers Osborne της κάντρι μουσικής, είναι έτοιμος να ζήσει μια πιο αυθεντική του ζωή. Σε ένα νέο προφίλ στο Time, ο Osborne, του οποίου η μπάντα με τον αδερφό του John, έχει προταθεί για Grammy και έχει κερδίσει πολλά βραβεία CMA, έκανε coming out ως γκέι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @tjosborne

Ο 36χρονος τραγουδιστής δημιούργησε το συγκρότημα το 2012 και έκτοτε κυριάρχησε στο ραδιόφωνο. Σήμερα, δήλωσε ότι είναι καιρός να είναι ο εαυτός του και δημόσια.

«Είμαι πολύ άνετος με το να είμαι γκέι», d;hlvse, «Πιάνω τον εαυτό μου να φυλάσσεται, επειδή δε θέλω να μιλήσω για κάτι, για το οποίο προσωπικά δεν έχω πρόβλημα. Αυτό είναι τόσο παράξενο.»

Σύμφωνα με το προφίλ του, ο Osborne είναι ο πρώτος γκέι καλλιτέχνης, που έχει υπογράψει μια μεγάλη εταιρεία της κάντρι μουσικής. Ενώ άλλοι καλλιτέχνες που έχουν παίξει κάντρι μουσική, όπως οι Lil Nas X, Brandi Carlile, Chely Wright, Orville Peck και Brandy Clark, δεν είχαν μία καθεαυτή ταύτιση με αυτό το είδος.

Ενώ, έχει κάνει coming out στον αδερφό του εδώ και χρόνια, ο Osborne δεν είναι σίγουρος πώς θα αντιδράσουν οι θαυμάστριες/στές του.

«Οι άνθρωποι θα ρωτήσουν, «Γιατί αυτό χρειάζεται να συζητηθεί;» και προσωπικά, συμφωνώ μ’ αυτό. Αλλά για μένα, το να εμφανίζομαι σε μια παράσταση βραβείων με έναν άνδρα θα ήταν πολύ δύσκολο για τους ανθρώπους. Δε θα ήταν, “Ω, ωραίο!”

Ανησυχεί ακόμη περισσότερο για το πώς θα πάνε τα πράγματα, όταν η μπάντα θα μπορεί να περιοδεύσει ξανά.

“Δεν νομίζω ότι θα φύγω από τη σκηνή στο Σικάγο”, πρόσθεσε. «Αλλά, σε μια αγροτική πόλη που πας να παίξεις κάντρι; Είμαι περίεργος πώς θα πάει αυτό.» 

Ένα από τα επιτυχημένα τραγούδια της μπάντας “21 Summer” αφορά στην πραγματικότητα για τη σχέση που είχε ο Osborne στις αρχές της δεκαετίας του ’20. «Ήμουν τόσο θυμωμένος, που κανείς δεν ήξερε, γιατί πονάω», ​​είπε. «Αλλά τώρα δε χρειάζεται πλέον να είμαι μόνος μου σε αυτά τα συναισθήματα. Υπάρχουν πολλές φορές που τραγούδησα αυτό το τραγούδι και ήθελα να κλάψω», είπε. «Οι άνθρωποι λατρεύουν αυτό το τραγούδι, αλλά το συναίσθημα του είναι βαθύτερο από όσο συνειδητοποιούν».

Ο Osborne είναι ενθουσιασμένος για την ελευθερία που θα του φέρει το coming out του. «Συνειδητοποιώ ότι είναι ένα μεγάλο μέρος του ποιος είμαι: ο τρόπος που σκέφτομαι, ο τρόπος που ενεργώ, ο τρόπος που αποφασίζω», είπε, «Θεέ μου, σκεφτείτε όλες τις στιγμές για τις οποίες μιλάμε για αγάπη και γράφουμε για την αγάπη. Είναι το μεγαλύτερο πράγμα που αισθανόμαστε. Και έχω διατηρήσει το πέπλο.»

Το πέπλο είναι τώρα ανοιχτό και ανυπομονούμε να δούμε ολόκληρο ρο πρόσωπο του Osborne.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!