Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τη Sophie

01/02/2021
από

Yπήρξε μία από τις σημαντικότερες καλλιτέχνιδες της τελευταίας δεκαετίας και μία από τις πιο επιδραστικές μουσικούς του 21ου αιώνα.

O λόγος για την τρανς DJ και μουσικό παραγωγό από την Σκωτία, Sophie, η οποία πέθανε το Σάββατο στην Αθήνα μετά από ένα ξαφνικό ατύχημα.

Το γραφείο τύπου της ανέφερε πως πέθανε μετά από ένα “ξαφνικό ατύχημα”, ενώ σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την δισκογραφική εταιρεία της στο Ηνωμένο Βασίλειο Transgressive, η Sophie ανέβηκε κάπου για να δει την πανσέληνο, γλίστρησε και έπεσε, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Μετά την ανακοίνωση του θανάτου της, αρκετά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας αποχαιρέτησαν τη Sophie μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media.

“Θλιβερά νέα. Ο κόσμος έχασε έναν άγγελο. Μια αληθινή οραματίστρια και σύμβολο της γενιάς μας. Το φως σου θα συνεχίσει να εμπνέει τις επόμενες γενιές. Σκέφτομαι την οικογένεια και τους φίλους της Sophie σε αυτή τη δύσκολη στιγμή”, έγραψε τ@ Sam Smith.

“Στέλνω όλη μου την αγάπη και τις προσευχές μου στην οικογένεια και τους φίλους της Sophie”, έγραψε στο twitter η Rita Ora.

Ο μουσικός παραγωγός, κιθαρίστας και ιδρυτής του συγκροτήματος Chic, Nile Rodgers, δημοσίευσε μία φωτογραφία του αγκαλιά με τη Sophie και έγραψε σχετικά: “Sophie! Ήσουν ένα από τα πιο καινοτόμα, δυναμικά και ζεστά άτομα που είχα τη χαρά να συνεργαστώ το 2019”.




Δες και αυτό!