Η Shaya επιστρέφει εντελώς διαφορετική με το “Stranger”

21/01/2021
από
Stranger, Shaya

Η εκρηκτική Shaya επιστρέφει εντελώς διαφορετική με ένα ανατρεπτικό και πάρα πολύ όμορφο τραγούδι το “Stranger” EP με την μουσική ταυτότητα του V-Sag, και σε στίχους Christopher Wortley & Shaya.

Stranger, Shaya

Μια νέα πρόταση για τα Ελληνικά δεδομένα…
Η κυκλοφορία αναμένεται με το relaunch της θρυλικής δισκογραφικής εταιρίας Swift Records, συνοδευόμενη με ρεμιξ από τον παγκόσμια επιτυχημένο μουσικο παραγωγό, DJ και ιδιοκτήτη της, G.Pal, όπου έχει εμφανίστεί και συνεργαστεί με παραγωγούς και εταιρίες όπως οι Deep Dish, Global Underground και Yoshitoshi τα τελευταία τουλάχιστον 20 χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο V-Sag είναι γνωστός μουσικός παραγωγός εντός και εκτός συνόρων, μάλιστα μία πρόσφατη επιτυχία του είναι το “Lonely” όπου ξεπέρασε τα 3 εκατομμυρια views σε λιγότερο από 3 μήνες στο Youtube και σημείωσε μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο.

Το βίντεο κλίπ είναι πρωτότυπο, πρωτοποριακό, έχει μαγνητοσκοπηθεί αποκλειστικά σε iPhone, μας καθηλώνει με την άκρως ανατρεπτική εμφάνιση της Shaya, σε συνδυασμό με την υπέροχη ιστορία που διηγούνται οι στίχοι του τραγουδιού. Με την σκηνοθεσία, επεξεργασία και σχεδιασμό αποκλειστικά από τον VSag και την Shaya, η μελωδία με το επιβλητικό βίντεο κλίπ θα σας εντυπωσιάσει και θα το λατρέψετε…

Το βίντεο με πρωταγωνίστρια την εμβληματική Shaya κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου στο YouTube, στις 19:00, στη διεύθυνση https://www.youtube.com/watch?v=OKAlQq810d0.

Μπορείτε από τώρα να την επισκεφτείτε και να βάλετε την υπεθύμισή σας ώστε να είστε οι πρώτοι που θα σχολιάσετε και θα απολαύσετε αυτήν την εξαιτερικά προσεγμένη παραγωγή.

Το Stranger EP θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες στις 21/01/21, στο YouTube σε ανάλυση 4Κ, σε ήχο που αγγίζει τον αναλογικό, στο TIDAL σε MQA, καθώς και σε συλλεκτικό βινύλιο το επερχόμενο διάστημα.

Get Connected with Swift Records

Instagram

Facebook




Δες και αυτό!