Η σχέση της Gigi Gorgeous έκανε coming out ως τρανς nonbinary

20/01/2021
από
Gigi Gorgeous

Η συζυγική σχέση της Gigi Gorgeous με το όνομα Nats Getty έκανε coming out ως τρανς και nonbinary άτομο στα μέσα κοινωνικά μέσα.

“Αυτή είναι μια πολύ συναισθηματική και συναρπαστική μέρα για μένα”, έγραψε σε μια ανάρτηση στο Instagram. “Είμαι τόσο νευρικ@ καθώς το πληκτρολογώ αυτό, αλλά ξέρω ότι ήρθε η ώρα τώρα.” 

Έχει εργαστεί στον χώρο του μόντελινγκ, του σχεδίου και έχει ακτιβιστική δράση σε συνεργασία με την GLAAD. “Είμαι τρανς και nonbinary” , έγραψε. «Έχω περάσει ολόκληρη τη ζωή μου σε ασυμφωνία με το σώμα με το οποίο γεννήθηκα και περιορίστηκα από μια εξωτερική εμφάνιση που δεν ταιριάζει με το μυαλό μου, ή την ψυχή μου. Μόλις πρόσφατα αισθάνθηκα άνετα να το παραδεχτώ, να είμαι σε θέση να κοιτάξω προς τα μέσα και να σκεφτώ πραγματικά τον αυθεντικό μου εαυτό.» 

Εκτός από την ανάρτηση, η σύζυγος του ατόμου Gigi Gorgeous δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube, η οποία μίλησε για τη διαδικασία του ατόμου Getty αναφορικά με την επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου στο στήθος στο Σαν Φρανσίσκο. Στο Instagram, το άτομο Getty γράφει ότι η επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου είναι κάτι που ήθελε «για χρόνια» και, επίσης, αναγνωρίζει ότι είναι προνόμιο να έχει την επιλογή.

«Ενώ αισθάνομαι τόσο ευλογημένο που μπορώ να ξεκινήσω τη φυλομετάβασή μου περιτριγυρισμένο από αγάπη και υποστήριξη, δε μου ξεφεύγει το γεγονός ότι για πολλούς ανθρώπους αυτή η διαδικασία αναπόφευκτά γίνεται με μοναξιά και στη σιωπή», έγραψε. «Σε όσα άτομα βρίσκονται στο δρόμο της αυτοανακάλυψη, να ξέρετε ότι μπορεί να είναι μια μακρά διαδικασία και δε χρειάζεται να το βιαστείτε. Δώστε στον εαυτό σας το χρόνο και το χώρο για να βρείτε ποι@ είστε πραγματικά. Αυτή η διαδικασία έρχεται με πολλά σκαμπανεβάσματα, μερικά από τα οποία μπορεί να είναι τρομακτικά.» 




Δες και αυτό!