Έδιωξαν γκέι παντρεμένο ζευγάρι επειδή έδειξαν οικειότητα μεταξύ τους

19/01/2021
από
γκέι, ζευγάρι

Μία υπάλληλος εστιατορίου έδιωξε γκέι παντρεμένο ζευγάρι από το μαγαζί, επειδή αγκαλιάστηκαν μπροστά της. Στη συνέχεια απολύθηκε για την πράξη της.

Ο Nelson Ayala και ο Jamel Brown Jr επισκέφθηκαν το εστιατόριο La Isla Cuchifrito στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης, την Παρασκευή (15 Ιανουαρίου) και έκαναν μια παραγγελία για φαγητό. Ωστόσο, το ζευγάρι έμεινε έκπληκτο όταν μία υπάλληλος τους επιτέθηκε και τους ζήτησε να φύγουν, όταν αγκαλιάστηκαν με αγάπη μπροστά της. Σε βίντεο που ηχογράφησε το ζευγάρι, η εργαζόμενη του εστιατορίου ακούγεται να φωνάζει επανειλημμένα στα Ισπανικά «άνδρας, γυναίκα».

Ακόμη, η υπάλληλος είπε στον Ayala και τον Brown Jr ότι η οικογένειά της έχει διαφορετικές αρχές και τους ζήτησε να φύγουν από το μαγαζί. Ενώ η υπάλληλος ζητούσε επανειλημμένα από το ζευγάρι να φύγει, κανένας από τους άλλους εργαζόμενους στο εστιατόριο δεν έφερνε την παραγγελία. Μία άλλη εργαζόμενη στο εστιατόριο συμφώνησε με το ζευγάρι, ότι η συνάδελφός της ήταν εκτός γραμμής, όταν τους ζήτησε να φύγουν λόγω της σεξουαλικότητάς τους.

Το ομόφυλο ζευγάρι δεν πήγε στο εστιατόριο Bronx για να «κριθεί»

«Ότι σήμερα πήγαμε κάπου και μας έδιωξαν λόγω του σεξουαλικού μας προσανατολισμού είναι απίστευτο», είπε ο Brown Jr στο News 12.

Ο Ayala πρόσθεσε: «Το ποιον αγαπώ δεν πρέπει να ορίζει το από πού θα ψωνίζω, ή θα τρώω. Ήρθα εδώ για να πάρω υπηρεσία, όχι για να κριθώ.»

Στη συνέχεια, το ζευγάρι ακύρωσε την παραγγελία και ζήτησε επιστροφή χρημάτων. Επίσης, υπέβαλαν καταγγελία στην τοπική αστυνομία, η οποία οδήγησε το εστιατόριο να ζητήσει συγγνώμη.

Μετά από το συμβάν το εστιατόριο θέλησε να προσφέρει στο ζευγάρι μία ειλικρινή συγγνώμη και ένα δωρεάν γεύμα. Σε μια δήλωση στο News 12, ο Boyd Cole από το εστιατόριο La Isla Cuchifrito είπε ότι η διοίκηση «με κανένα τρόπο» δε συγχωρεί τα σχόλια που έκανε η υπάλληλος.

«Είναι σε αυτήν την κοινότητα για περισσότερα από 20 χρόνια και δεν έχουν αντιμετωπίσει ποτέ κάτι τέτοιο», πρόσθεσε ο Cole. «Θέλουν να προσφέρουν στο ζευγάρι μία ειλικρινή συγγνώμη και ένα δωρεάν γεύμα». Το εστιατόριο επιβεβαίωσε, επίσης, ότι η υπάλληλος απολύθηκε το Σάββατο (16 Ιανουαρίου) μετά το συμβάν.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!