Άνδρας σκοτώνει τον πρώην εραστή του, επειδή κακοποίησε λεκτικά την κοπέλα του

18/01/2021
από
Ινδία, δολοφονία, κοπέλα
Άνδρας σκοτώνει τον πρώην εραστή του, επειδή κακοποίησε λεκτικά την κοπέλα του

Ένας άνδρας φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε έναν πρώην εραστή του με τη βοήθεια δύο φίλων του σε μια βάναυση, σοκαριστική πράξη δολοφονίας.

Προειδοποίηση:
Περιγραφή βίαιων πράξεων

Ο Mohammed Siddique ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον ξενοδόχο Mohammed Afroz, μαζί με δύο συνεργούς του, σύμφωνα με τους The Times of India.

Οι τρεις άνδρες φέρεται να δολοφόνησαν τον Afroz και στη συνέχεια έριξαν το σώμα του στις σιδηροδρομικές γραμμές στην περιοχή Μπανγκαλόρ, της πρωτεύουσας της νοτιοδυτικής Ινδικής πολιτείας Καρνάτακα, όπου τεμαχίστηκε στη μέση από διερχόμενο τρένο.

Σύμφωνα με αναφορές, και οι τρεις σκότωσαν τον Afroz, επειδή αρχικά ζήτησε σεξουαλικές χάρες από έναν από αυτούς, και στη συνέχεια έκανε κακοποιητικά σχόλια για μια από τις κοπέλες τους.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ο Afroz, ο οποίος διοικούσε ένα ξενοδοχείο στο RMC Yard, είχε προηγουμένως σχέση με τον Siddique. Ο Siddique κι ο Afroz είχαν σχέση εδώ και έναν χρόνο. Ο Afroz, όμως, ταράχτηκε, όταν ο Siddique του έδειξε φωτογραφίες της νέας του κοπέλας. Ο Siddique άρχισε να αποφεύγει τον Afroz λίγο μετά, σύμφωνα με την αστυνομία, ενώ ο Afroz του τηλεφωνούσε επανειλημμένα και «κακοποιούσε» από το τηλέφωνο την κοπέλα του, με σκοπό να χωρίσουν. Οι τοπικές αρχές επιβολής του νόμου διαπίστωσαν ότι ο Siddique, ένας οξυγονοκολλητής, είχε κάνει μια κλήση στο κινητό του την ημέρα της δολοφονίας.

Αργότερα, φέρεται να ομολόγησε στην Αστυνομία της Μπανγκαλόρ ότι δολοφόνησε τον Afroz, με τη βοήθεια του Mohammed Khaleel, ενός ξυλουργού, και ενός συναδέλφου οξυγονοκολλητή, με το όνομα Murdbarak. Οι άνδρες, ηλικίας μεταξύ 20 και 24 ετών, προσπάθησαν να καλύψουν τη δολοφονία πετώντας το σώμα του Afroz στις σιδηροδρομικές γραμμές στην περιοχή Hampinagar στις 3 Ιανουαρίου.

Ένας περαστικός βρήκε τη σορό του άνδρα κομμένη στα δύο από ένα διερχόμενο τρένο και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Ο επιθεωρητής Bharathi D ηγήθηκε της έρευνας, με την αστυνομία να εξηγεί ότι αφού ο Siddique έδειξε στον Afroz μια φωτογραφία με τη νέα του κοπέλα, ξεκίνησε να κάνει κακοποιητικά σχόλια γι’ αυτήν.

Ως αποτέλεσμα, ο Siddique απομακρύνθηκε από αυτόν. «Ο Afroz καλούσε επανειλημμένα στο τηλέφωνο τον Siddique και απαιτούσε να συναντηθούν», σύμφωνα με αναφορά της αστυνομία, και στη συνέχεια «Ο Afroz κακοποίησε την κοπέλα του Siddique μέσω τηλεφώνου για να τον χωρίσει.» 

Τόσο ο Khaleel όσο και ο Murdbarak παραμένουν υπό κράτηση.




Δες και αυτό!