Ο Φίλιππος Σοφιανός θέλει «τη γυναίκα στο σπίτι και τον άνδρα έξω»

16/01/2021

Στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και στον Κώστα Τσουρό έδωσε συνέντευξη ο Φίλιππος Σοφιανός και ανάμεσα σε άλλα μίλησε για τις πολύ «σύγχρονες» απόψεις του.

«Εγώ έχω ένα πρότυπο οικογένειας που δεν βρίσκει εφαρμογή», δήλωσε ο ηθοποιός, συμπληρώνοντας στη συνέχεια: «Είμαι παραδοσιακός σε αυτά, ο άντρας έξω, η γυναίκα στο σπίτι και στα παιδιά η φροντίδα. Ο άντρας φροντίζει επιστρέφει, φεύγει κι έρχεται.

Είναι δύσκολο για έναν κανονικό άνθρωπο να δεχτεί την ζωή ενός ηθοποιού και το αντίθετο. Ποτέ δεν έμπλεξα με ανθρώπους της δουλειάς μου. Η σκηνή ήταν ιερή για εμένα, δεν ερωτευόμουν συναδέλφους.».

Και ο παραδοσιακός ελληνικός σεξισμός καλά κρατεί.

https://youtu.be/3w8SW-ZYQHo

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!