Οι 10 Έλληνες με τους περισσότερους followers στο Instagram για το 2020

Instagram greek celebrities
Ελληνικές διασημότητες στο instagram

Μικρές οι ανακατατάξεις στο ελληνικό Instagram: Με τον Άκη Πετρετζίκη να έχει «πάρει κεφάλι» με πολύ μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη Ελένη Μενεγάκη, διαμορφώθηκε η κορυφή του TOP 10 για το ελληνικό instagram στην αυγή του 2021. Αν και τα μεγέθη σε σχέση με το εξωτερικό είναι τεράστια σε διαφορά, οι Έλληνες celebrities του Instagram έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν μια στρατιά followers στους λογαριασμούς τους με έξι στις δέκα προσωπικότητες να σπάνε το όριο του εκατομμυρίου. Ο ψηφιακός απολογισμός της χρονιάς του 2020, όπως φαίνεται από τους followers του σήμερα, 10 Ιανουαρίου 2021, έχει ως εξής:

Στη θέση 10, η Κατερίνα Καινούργιου, η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής “Ευτυχείτε” στο τηλεοπτικό κανάλι Open Beyond, με 797.000 followers.

Στη θέση 9, βρίσκεται o youtuber Αλέξανδρος Κοψιάλης με 836.000 ακόλουθους, που παρουσιάζει την διαδικτυακή εκπομπή “Ιδιωτική Κατακραυγή”.

8ος είναι ο τραγουδιστής και κριτής στο The Voice Greece του Σκάι, Σάκης Ρουβάς με συνολικά 918.000 followers.

Στην 7η θέση βρίσκεται ο επόμενος παρουσιαστής του reality show “Η Φάρμα” στον ΑΝΤ1, Σάκης Τανιμανίδης με 925.000 ακολούθους. Το 2020 παρουσίαζε το reality show “Survivor” στον Σκάι.

Η παρουσιάστρια του «Πρωινού» στον Ant1, Φαίη Σκορδά, είναι 6η με συνολικά 1.000.000 ακολούθους.

Στη θέση 5 βρίσκεται η ηθοποιός, σχεδιάστρια, επιχειρηματίας και influencer, Αθηνά Οικονομάκου, με, επίσης, 1.000.000 ακολούθους.

Η τραγουδίστρια, Ελένη Φουρέιρα, ακολουθεί στην 4η θέση με 1.100.000 ακολούθους.

Eleni Foureira Instagram followers

3ος είναι ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός της τηλεοπτικής σειράς “8 Λέξεις” του Σκάι, Ανδρέας Γεωργίου, με 1.100.000 followers.

Andreas Georgiou instagram

Τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, με 1.300.000 ακολούθους.

eleni menegaki instagram

Το «χρυσό» μετάλλιο του ελληνικού instagram ανήκει ξεκάθαρα στον σεφ Άκη Πετρετζίκη με 1.600.000 followers.

akis petretzikis instagram
Ακης Πετρετζίκης, λογαριασμός Instagram

Πέτρος Αλεξανδρής

Στο Δημοτικό, όταν η δασκάλα μας έβαλε "Σκέφτομαι και γράφω" να πούμε τι θέλουμε να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε, απάντησα: Πρώτα γιατρός και όταν γεράσω περιπτεράς. Από μικρός μου άρεσε η ποικιλία και τη σύνταξη ούτε καν που τη σκεφτόμουνα. Στη συνέχεια ασχολήθηκα ερασιτεχνικά με σχολικές εφημερίδες και όταν πέρασα στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ άρχισα να δουλεύω κανονικά στον ειδικό τύπο σχεδόν από το πρώτο έτος. Το Αntivirus το αγαπάω όπως ο Αθηναίος το χωριό του. Ενώ είμαι αναγκασμένος να ζω από την κανονική μου δουλειά, το Antivirus είναι η πραγματική δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ που θα ήθελα να κάνω. Από το 2007 υπάρχει αυτή η σχέση αγάπης.




Δες και αυτό!