Ο Johnny Flynn εξηγεί γιατί παραιτήθηκε από το «We Will Rock you»

08/01/2021
από
Ο Johnny Flynn εξηγεί γιατί παραιτήθηκε από το «We Will Rock you»

Ο ηθοποιός Johnny Flynn εξήγησε, γιατί παραιτήθηκε από την τανία των Queen: «We Will Rock you» σε πρόσφατη συνέντευξή του στους Times.

Στην εν λόγω ταινία οι Sacha Baron Cohen και Ben Whishaw ήταν υποψήφιοι για τον ρόλο του αείμνηστου frontman Freddie Mercury.

Ο Flynn – που σύντομα πρωταγωνιστεί ως David Bowie στην βιογραφική ταινία «Stardust» – λέει ότι θα πρωταγωνιστούμε ως ο ντράμερ των Queen, Roger Taylor, στο «We Will Rock you» , πριν αποφασίσει να παραιτηθεί τελικά από την ταινία.

«Το σενάριο άλλαζε συνεχώς.»

Το αστέρι της ταινίας «Emma» (2020) δήλωσε: «Το [Stardust] ξεκίνησε με ένα email από τον [σκηνοθέτη της ταινίας] Gabriel Range και τον τίτλο: Θέλεις να παίξεις τον Bowie; Και η απάντηση ήταν «Όχι. Σε καμία περίπτωση.»

«Δε μου αρέσουν οι βιογραφίες γύρω από τη μουσική, επειδή δημιουργούν ένα θέαμα γύρω από κάποιον που είναι ήδη θέαμα. Είχα περάσει από καστ για το ρόλο του Roger Taylor για την ταινία των Queen [We Will Rock You] και καθώς άλλαζε, από τον Sacha Baron Cohen στον Ben Whishaw για να υποδυθούν τον Freddie, το σενάριο συνέχισε να αλλάζει σε κάτι πιο ομογενοποιημένο και λιγότερο ενδιαφέρον, μέχρι που τελικά έφυγα.

«Έτσι, ήμουν διστακτικός να παίξω τον Bowie. Φαινόταν σαν το δηλητηριασμένο δισκοπότηρο».

Οι Queen, τελικά, κατάφεραν να έχουν την ταινία τους με το «Bohemian Rhapsody» του 2018. Ο Rami Malek κέρδισε φυσικά το Όσκαρ Καλύτερου Ηθοποιού, για την ερμηνεία του ως Mercury.

Το «Stardust» έχει προκαλέσει διαμάχη, καθώς δεν έχει τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειας του Bowie και δε θα ακούγεται η μουσική του.




Δες και αυτό!