Ian McKellen: Χαρά και απογοήτευση για το coming out του Elliot Page

08/01/2021
από
Ian McKellen: Χαρά και απογοήτευση για το coming out του Elliot Page

Ο βετεράνος ηθοποιός Ian McKellen δήλωσε ότι είναι «απογοητευμένος» με τον εαυτό του, επειδή δε συνειδητοποίησε, ότι ο πρώην συνεργάτης του, αγωνιζόταν με την ταυτότητά του, όταν συνεργάστηκαν.

Ο Ian McKellen δηλώνει ταυτόχρονα «χαρούμενος» για τον Elliot Page μετά το coming out του ως τρανς.

Ο Ian McKellen, με αφορμή το εξώφυλλό του για το περιοδικό Attitude, θυμήθηκε τη συνάντησή τους στο σετ των “X-Men: The Last Stand το 2006”, αλλά και την αυξανόμενη αυτοπεποίθηση του Page τα τελευταία χρόνια. Ο McKellen παραδέχεται ότι αισθάνεται «τόσο απογοητευμένος» με τον εαυτό του, που δε συνειδητοποίησε, ότι ο τότε έφηβος ηθοποιός αγωνιζόταν με την ταυτότητά του, όταν δούλευαν μαζί.

“Τα πάντα γίνονται καλύτερα [όταν κάνεις coming out], επειδή αποκτάς αυτοπεποίθηση”, λέει ο McKellen, ο οποίος έπαιζε τον «κακό» Magneto στο X-Men.

“Έτσι γίνεσαι καλύτερος όσον αφορά τις σχέσεις, τις φιλίες όλων των ειδών, την οικογένεια, αν είσαι τυχερός. Και στην περίπτωσή μου, νομίζω ότι και σε κάθε περίπτωση, η υποκριτική σου δεινότητα είναι βέβαιο ότι θα αλλάξει και θα βελτιωθεί.

“Θυμάμαι τον Elliot Page, σε ένα από τα X-Men, καθόταν όσο κοντά είμαστε τώρα. Και έπρεπε να μιλήσω, όταν τελείωνε τη φράση του και δεν μπορούσα να ακούσω τι έλεγε. Κανείς δεν μπορούσε να ακούσει τι ήταν η φράση.

«Λοιπόν, είπα, «Κοίτα, αν δεν μπορείς να μιλήσεις πιο δυνατά, θα σε πείραζε, όταν τελειώσεις να μιλάς, απλώς τα ρίξεις το χέρι σου, ώστε να ξέρω πότε έχεις ολοκληρώσει τη φράση σου;»

«Και μετά έκανε coming out [ως γκέι] χρόνια αργότερα και ξαφνικά δεν μπορούσες να τον σταματήσεις να μιλάει. Άκουσες τα πάντα.»

«Και τώρα … είναι ο Elliot. Και είμαι τόσο χαρούμενος για τον Elliot. Και είμαι τόσο απογοητευμένος για τον εαυτό μου, που δεν κατάλαβα ποια ήταν η δυσκολία του με την επικοινωνία.»

Ο McKellen είναι ένας από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς της Βρετανίας και ένας από τους πρώτους δημόσιους γκέι, ο οποίος έκανε coming out το 1988, ως απάντηση στη νομοθεσία της Margaret Thatcher, για το άρθρο 28.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elliotpage




Δες και αυτό!