Η Brooke Candy επέστρεψε με ένα ολοκαίνουργιο μουσικό βίντεο για το τραγούδι του 2019 “Cum” με την Iggy Azalea. Και πιστέψτε μας, αυτό το βίντεο είναι καυτό!

Σε σκηνοθεσία Dejan Jovanovic, αυτό το βίντεο για “Cum” είναι το απόλυτο κομμάτι για το σεξ σε έναν κόσμο που βρίσκεται σε καραντίνα.

Στο βίντεο πρωταγωνιστούν: Paris Hilton, Aquaria, Shea Coulee, Detox, Amanda Lepore, Crystal Methyd, Francois Sagat, Yasmin Petty, και μερικές δεκάδες άλλα hotties και cam αστέρια, όλα μπροστά από μία κάμερα σε καραντίνα με κοστούμια και εσώρουχα και μερικές φορές με πολύ, πολύ μικρά ρούχα.

Στο βίντεο, όλα τα σούπερ αστέρια χορεύουν και ποζάρουν στην κάμερα, καθώς η Candy και η Azalea ερμηνεύουν το κομμάτι και το αποτέλεσμα είναι όπως πρέπει να είναι: υπερβολικό, καταπληκτικό, σοκαριστικό και λίγο γελοίο. Με άλλα λόγια, είναι τέλειο!

Με αυτό το βίντεο, η Candy δεν ήθελε απλώς να είναι σέξι, αλλά ήθελε επίσης να στείλει ένα μήνυμα.

«Η κοινωνική αποστασιοποίηση είναι ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσουμε την πανδημία και πρέπει να το κάνουμε μαζί» , δήλωσε, προσθέτοντας ότι: «Αυτό το βίντεο στοχεύει να δείξει ότι μπορούμε ακόμα να διασκεδάσουμε και να φλερτάρουμε και να είμαστε σέξι, έχοντας επίγνωση της κατάστασης και μένοντας σπίτι. Η σεξουαλική έκφραση είναι τόσο κρίσιμη για την ψυχική και σωματική μας υγεία – τώρα περισσότερο από ποτέ, καθώς ζούμε μια πολύ πιο απομονωμένη ζωή.”

Περισσότερο απ’ όλα αυτό το βίντεο σε κάνει να θέλεις να γραφτείς σε OnlyFans λογαριασμούς και αυτό είναι υπέροχο.

Παρακολουθήστε το “Cum” και εμπνευστείτε: