Η ΛΟΑΤΚ+ ταινία με τα υψηλότερα κέρδη της Ταϊβάν στο Netflix

28/12/2020
από
Your Name Engraved Herein, Το Ανεξίτηλο Όνομά σου

Η ταινία με τον τίτλο: «Your Name Engraved Herein» («Το Ανεξίτηλο Όνομά σου», σε ελληνική απόδοση) έχει κερδίσει πέντε υποψηφιότητες για το βραβείο Golden Horse, είναι η υψηλότερη σε πωλήσεις ΛΟΑΤΚ+ ταινία στην ιστορία της Ταϊβάν, και τώρα είναι διαθέσιμη στο Netflix.

Your Name Engraved Herein

Η ταινία ακολουθεί δύο έφηβους, τον Jia-han και τον Birdy, καθώς ερωτεύονται τη δεκαετία του 1980, αμέσως μετά την άρση του στρατιωτικού νόμου στην Ταϊβάν. Κι ενώ το έθνος μεταβαίνει από τον αυστηρό αυταρχισμό, προς μία πιο φιλική προς τα ΛΟΑΤ+ άτομα χώρα της Ασίας, τα δύο αγόρια μεγαλώνουν και η αγάπη τους δοκιμάζεται.

Your Name Engraved Herein

«Ελπίζω ότι το κοινό θα μπορέσει να σχετιστεί με το συναίσθημα της πραγματικής αγάπης και του πόνου των ΛΟΑΤΚ, που είναι εξίσου ευαίσθητα με όλους τους άλλους» , δήλωσε ο σκηνοθέτης Patrick Liu για την ταινία. “Ανυπομονώ να πυροδοτήσω περισσότερες συζητήσεις σε όλη την Ασία. Ελπίζω να σβήσετε τις διακρίσεις και θεραπεύσετε τον κόσμο με περισσότερη αγάπη και αποδοχή.”

Η ταινία γυρίστηκε υπέροχα από τον Liu, προσθέτοντας μεγαλείο και υψηλή αισθητική σε μια απλή ιστορία αγάπης και περιλαμβάνει αξέχαστες ερμηνείες από τους Tseng Jing-Hua και Edward Chen.

Δείτε το τρέιλερ:




Δες και αυτό!