Έγινε γνωστός μέσα από τον κόσμο της μόδας και των διαφημίσεων. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα ασχολείται με τη μουσική. Ο λόγος για τον Adonis Bosso, ο οποίος παρουσίασε μια πτυχή του εαυτού του στο ευρύτερο κοινό. 

Ο Bosso μίλησε για τη σεξουαλική του ρευστότητα αλλά και για το πώς η σχέση του με τη Slick Woods, τον βοήθησε να αποδεχτεί τη σεξουαλικότητά του.

“Το να είσαι με κάποια που είναι τόσο ανοιχτή με τον εαυτό της, με έκανε να νιώθω πιο άνετα, χωρίς απαραίτητα να νιώθω ότι πρέπει να απαντήσω σε κανέναν”, δήλωσε ο Bosso στο The Cut.

Η Woods, που είναι επίσης μοντέλο, γνωστό για τη συνεργασία του με την Rihanna αλλά και τη συμμετοχή στην ταινία Goldie, αυτοπροσδιορίζεται ως queer.

“Δεν πιστεύω απαραίτητα στις ετικέτες. Νιώθω ότι θα μπορούσα να ερωτευτώ ένα άτομο, ανεξάρτητα από το φύλο, τον προσανατολισμό του ή οτιδήποτε άλλο. Νιώθω ότι η αγάπη είναι ενέργεια.”

https://www.instagram.com/p/CEuk8s7spo9/?utm_source=ig_embed

Ο Bosso γεννήθηκε στην Ακτή του Ελεφαντοστού και γνώρισε τη Woods το 2015 στο σετ του Yeezy. Έκαναν σχέση αλλά χώρισαν το 2018. Λίγο μετά τον χωρισμό, ανακάλυψαν ότι η Woods ήταν έγκυος.