#YoungerMe: Καμπάνια από τη ΛΟΑΤΚΙ+ νεολαία του Μπόρνμουθ

22/12/2020
από
Μπόρνμουθ, YoungerMe, καμπάνια, ΛΟΑΤΚΙ+

Η ΛΟΑΤΚΙ+ νεολαία του Μπόρνμουθ (νότια Αγγλία) βρίσκεται στην πρώτη γραμμή μιας νέας καμπάνιας, που καταδεικνύει την ανάγκη για περισσότερη ΛΟΑΤΚΙ+ εκπαίδευση στα σχολεία.

Η καμπάνια με τίτλο #YoungerMe, που δημιουργήθηκε από την οργάνωση ΛΟΑΤΚΙ+ νεολαίας Just Like Us, ξεκίνησε στις 9 Δεκεμβρίου για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Like Us (@justlikeusuk)

Η διαδικτυακή εκστρατεία θα τρέξει σε μια εποχή που τα νεαρά ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα αντιμετωπίζουν αυξανόμενη απομόνωση τα Χριστούγεννα, με τη φετινή επιπλέον πίεση που υπάρχει από τα μέτρα για τον κορονοϊό.

Αρκετά ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα, που εκπροσωπούν τη φιλανθρωπική οργάνωση και πραγματοποιούν επισκέψεις σε σχολεία στο Μπόρνμουθ και σε ολόκληρη τη χώρα, μοιράζονται τις εμπειρίες τους και καταδεικνύουν όσα πρέπει να αλλάξουν για να αποτελούν τα σχολεία πιο ευτυχισμένους και ασφαλείς χώρους για τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

Ο 24χρονος Siraaj M. αναφέρει:

«Ως γκέι, νοτιοασιάτης, και μουσουλμάνος, δεν έβλεπα τον τρόπο που ήθελα να ζήσω τη ζωή μου να εκπροσωπείται στη ζωή των ανθρώπων γύρω μου, ούτε είδα τα χαρακτηριστικά μου, και τις αξίες μου να αντικατοπτρίζονται σε κανένα άτομο από όσα θαύμαζα. Ο νεότερος εαυτός μου χρειαζόταν μια αίσθηση κοινότητας. Η νοοτροπία στο Just Like Us είναι μια αδιάκοπη θετικότητα και πάθος να κάνουμε τα πράγματα να προχωρήσουν καλύτερα. Αυτό είναι μόνο ένα κομμάτι του παζλ για τη βελτίωση της ζωής των ΛΟΑΤΚΙ+ νεαρών ατόμων, αλλά είναι ένα κομμάτι που έχουμε δεσμευτεί να κάνουμε καλά.”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Like Us (@justlikeusuk)


Καθ’ όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου, διασημότητες, influencers και σύμμαχοι θα μοιράζονται ιστορίες για το πώς ήταν για τα ίδια/τις ίδιες/τους ίδιους ως ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα και πώς θα βοηθούσε αν είχαν μία εκπαίδευση χωρίς αποκλεισμούς.

Η drag queen από το Drag Race του Ηνωμένου Βασιλείου, Divina De Campo, ο τρανς ηθοποιός του Emmerdale, Ash Palmisciano, ο αθλητής Michael Gunning και το non-binary άτομο με το όνομα Jamie Windust, που είναι συγγραφέας, είναι μεταξύ των ατόμων που στηρίζουν και που συμμετέχουν στην εκστρατεία, επισημαίνοντας την τεράστια ανάγκη για εκπαίδευση χωρίς αποκλεισμούς στο Ηνωμένο Βασίλειο.




Δες και αυτό!