Reboot: Ένα ακόμη πιο ΛΟΑΤΚΙ+ “True Blood” ετοιμάζεται

10/12/2020
από
Trueblood reboot
Trueblood reboot

Το Variety αναφέρει ότι το HBO βρίσκεται στα αρχικά στάδια παραγωγής, ώστε να προχωρήσει σε reboot του True Blood. Κι αν έχετε αμφιβολίες ως προς το αποτέλεσμα, ένα όνομα-εγγύση χρειάζεται να ακούσετε μόνο, για να αλλάξετε γνώμη: Roberto Aguirre-Sacasa.

Η σειρά βασίζεται στα βιβλία “The Southern Vampire Mysteries” της κορυφαίας συγγραφέα Charlaine Harris. Στην αρχική σειρά πρωταγωνίστησε η Anna Paquin ως Sookie Stackhouse, μια τηλεπαθητική σερβιτόρα σ’ έναν κόσμο, όπου οι βρικόλακες ζουν ανάμεσα στους ανθρώπους, μετά την ανάπτυξη ενός συνθετικού υποκατάστατου αίματος, τερματίζοντας την ανάγκη τους να κυνηγούν ανθρώπους για να κορώσουν την πείνα τους. Κανένας από τις/τους ηθοποιούς, που συμμετείχαν στην αρχική σειρά δεν έχει κληθεί να επιστρέψει, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Η αρχική σειρά ήταν μία από τις πιο σέξι σειρές της τηλεόρασης. Ποιο άτομο μπορεί να ξεχάσει την εμβληματική σεξουαλική σκηνή ανθρώπου-βρικόλακα με τους Jason και Erik;

Ή την Evan Rachel Wood ως Sophie-Anne Leclerq, την αμφιφυλόφιλη βασίλισσα της Λουιζιάνα; Ή τον Joe Manganiello, χωρίς πουκάμισο;

Η σειρά είχε πολλούς κουήρ χαρακτήρες, όπως την Tara (Rutina Wesley) την καλύτερη φίλη της Sookie Stackhouse, αλλά και τον χαρακτήρα Lafayette (Nelsan Ellis) τον σεφ στο τοπικό μπαρ.

Και οι δύο αυτοί κουήρ χαρακτήρες έγιναν σημαντικό μέρος της σειράς και άλλαξαν τον τρόπο με τον οποίο οι ΛΟΑΤΚΙ+ άνθρωποι προβάλλονται στην τηλεόραση. Ακολούθησαν, βέβαια κι άλλοι χαρακτήρες, όπως οι Nan Flanagan (Jessica Tuck) Jesus Velasquez (Kevin Alejandro,) και Russell Edgington (Denis O’Hare.)

Ευτυχώς, ο σεναριογράφος Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale, Big Love, Chilling Adventures of Sabrina, Glee, κα) συνεργάζεται με την παραγωγή, με τον Jami O’Brien, αλλά και με τον αρχικό δημιουργό της σειράς, Alan Ball.

Αν κάποιος μπορεί να φέρει πίσω τη σέξι ΛΟΑΤΚΙ+ πλευρά του πρωτότυπου, αλλά και να την αναβαθμίσει, κακά τα ψέματα, δεν είναι άλλος από τον Aguirre-Sacasa.

Έχουμε μεγάλες προσδοκίες γι’ αυτό το reboot.




Δες και αυτό!