Αναβιώνουν το βραβευμένο φιλί του «Cruel Intentions» σε καραντίνα

08/12/2020
από
Cruel Intentions, φιλί, βραβευμένο φιλί

Οι Selma Blair και Sarah Michelle Gellar αναβιώνουν το φιλί τους από την ταινία «Cruel Intentions» του 1999 στα βραβεία MTV Movie & TV Awards: Greatest of All Time.

Το ζευγάρι αποδέχτηκε το βραβείο για το «Legendary Lip Lock», είκοσι χρόνια μετά το βραβείο «Best Kiss» στα βραβεία MTV Movie 2000 για τη σκηνή, όπου η δημοφιλής ηρωίδα της Gellar, Kathryn Merteuil, διδάσκει τη Cecile Caldwell πώς να φιλάει. Αλλά, αυτή τη φορά πρόσθεσαν κατάλληλα μέτρα καραντίνας.

Για την ομιλία αποδοχής τους για το «Golden Popcorn», οι Gellar και Blair υπέβαλαν ένα βίντεο κλιπ, όπου δημιούργησαν ξανά το φιλί. Οι δύο ηθοποιοί φαίνονται υπέροχες, κλίνουν σιγά-σιγά η μία προς την άλλη, αλλά έπειτα χτυπούν σε πλεξιγκλάς που βρίσκεται ανάμεσά τους, διατηρώντας ασφαλείς οδηγίες καραντίνας και μοντελοποιώντας την καλή συμπεριφορά για όλα μας.

«Μείνε ασφαλές MTV, και το 2020 τελειώνει σύντομα» , λέει η Gellar στο κλιπ.

«Σε παρακαλώ!» λέει η Blair, «Σ’ αγαπώ.»

Οι δύο ευχαρίστησαν, επίσης, το MTV, που αναγνώρισε τη δύναμη αυτής της σκηνής και την έκαναν «το μοναδικό βραβευμένο φιλί στην ιστορία του κινηματογράφου» , όπως την ονόμασε η Gellar.

“Νομίζω ότι ο λόγος που το φιλί αντηχεί τόσο πολύ στους ανθρώπους δεν είναι μόνο λόγω του αρχικού σοκ, αλλά επειδή ήταν καταλύτης για τόσους νέους ανθρώπους, που τους βοήθησε να συνειδητοποιήσουν ορισμένες πτυχές της σεξουαλικότητάς τους, και ότι βοήθησε ακόμη τους ανθρώπους να είναι άνετοι, και να είναι αυτές/οί/@ που είναι πραγματικά” , εξήγησε η Blair.

“Αντιπροσώπευε, επίσης, μια μετατόπιση προτύπου σε μια νέα δυναμική προς την αποδοχή στην ποπ κουλτούρα” , πρόσθεσε η Gellar, “Λοιπόν, επίσης, ήταν εξαιρετικά καυτό!” 

Το φιλί, το οποίο τελειώνει με την Blair να ζητά περισσότερο, ενώ με τη Gellar να ενεργεί σαν να μην ήταν τίποτα, ξύπνησε κάτι σε πολλές έφηβες, όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η ταινία, και από τότε έχει γίνει κλασική λατρεία.

Οι δυο τους, που είναι στενές φίλες από την ταινία και μετά, πρόσφατα αναδημιούργησαν το φιλί, τον Ιούνιο για τα 48α γενέθλια της Blair, εκείνη τη φορά, με τη χρήση μάσκας προσώπου για ασφάλεια. «Πήρα το φιλί μου» , έγραφε η φωτογραφία της Gellar.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah Michelle (@sarahmgellar)




Δες και αυτό!