Stewart για Diana: “Δύσκολο να μη νιώσεις προστατευτικά για εκείνη”

30/11/2020
από
Kristen Stewart, πριγκίπισσα Diana, Spencer

Η Kristen Stewart μίλησε για την πριγκίπισσα Diana σε μια νέα συνέντευξη μιας και θα ενσαρκώσει την Diana στην επερχόμενη ταινία Spencer (το επώνυμο της πριγκίπισσας).

Η πριγκίπισσα Diana απεικονίζεται, επίσης, στην τέταρτη σεζόν της σειράς «The Crown», με την Emma Corrin.

«Ήταν τόσο νέα!»

Η Kristen Stewart σε συνέντευξή της στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live δήλωσε:

“Είναι δύσκολο να μη νιώθεις προστατευτικά απέναντί της. Ήταν τόσο νεαρή… η προοπτική του καθενός είναι διαφορετική και δεν υπάρχει τρόπος να τα κάνεις όλα σωστά… ποιο είναι το γεγονός σε σχέση με προσωπική εμπειρία.” 

Το αστέρι πρόσθεσε: “[Η ταινία Spencer] λαμβάνει χώρα σε τρεις ημέρες, κι αυτό πραγματικό είναι που το κάνει ποιητικό, υπάρχει μία εσωτερική φαντασία, για το τι θα μπορούσε να είχε νιώσει, αντί να δίνει νέες πληροφορίες.”

Η πριγκίπισσα Diana πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 1997. Ήταν μητέρα των γιων του πρίγκιπα William και του πρίγκιπα Harry, τα παιδιά της με τον πρώην σύζυγό τον πρίγκιπα Charles.

Είναι οκ στρέιτ ηθοποιοί να υποδύονται ΛΟΑΤΚΙ+ χαρακτήρες;

Η συνέντευξη της Kristen συμπίπτει με τη νέα της ταινία Happiest Season. Το αστέρι περιέγραψε πρόσφατα την ταινία ως «γκέι ταινία Χριστουγέννων.»

Συζήτησε, επίσης, για το αν πιστεύει ότι είναι οκ στρέιτ ηθοποιοί να υποδύονται ΛΟΑΤΚΙ+ χαρακτήρες σε μια πρόσφατη συνέντευξη με το Variety, λέγοντας:

«Το σκέφτομαι όλη αυτήν την ώρα. Όντας κάποια που είχε τόσο μεγάλη πρόσβαση στη δουλειά, έζησα με μια τόσο δημιουργική αφθονία. Ξέρετε, μια νεαρή λευκή κοπέλα που ήταν στρέιτ, αλλά ήταν στην πραγματικότητα είναι και γκέι αργότερα, και είναι κάπως κοκαλιάρα – καταλαβαίνετε τι εννοώ; Αναγνωρίζω, λοιπόν, ότι μόλις άρχισα να δουλεύω.

«Δε θα ήθελα ποτέ να πω μια ιστορία που θα έπρεπε πραγματικά να ειπωθεί από κάποιο άτομο που έζησε αυτήν την εμπειρία. Έχοντας πει αυτό, είναι μια συζήτηση που διαφεύγει συνεχώς, γιατί αυτό θα σήμαινε ότι δε θα μπορούσα ποτέ να παίξω μία άλλη στρέιτ χαρακτήρα, αν έπρεπε να τηρήσω κατά γράμμα τα λεγόμενά μου. Νομίζω, ότι είναι μία τόσο γκρίζα περιοχή.” 

https://avmag.gr/132853/to-happiest-season-einai-i-lesviaki-komenti-poy-chreiazomaste-gia-tis-giortes/

https://avmag.gr/124755/i-kristen-stewart-protagonistei-os-ntiana-stin-tainia-quot-spencer-quot/




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!